מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית עראייס-טוויסט

עראייס-טוויסט

עראייס , מה לא נאמר על המאכל הזה?

האם קיים בכלל בעולם מישהו שלא אוהב עראייס?

מה כבר לא יכול להיות טעים בפיתה ממולאת בשר צרובה על הגריל?

אז קבלו מתכון חדש ומפתיע שבו החלטתי לתת לכם עראייס אבל עם טוויסט רציני 

זה בעצם עראייס שהכנסתי לתוכו משוואיה ותקשיבו,

 אני נשבע שזה יצא טעים ברמות שלא ניתנות לתיאור ובכלום עבודה.

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

קילו בשר טחון פרימיום
10 פיתות לבנות או מלאות
5 יחידות פלפל שושקה
1 חציל
2 בצלים
2 עגבניות
חצי חבילת פטרוזיליה
1 פלפל חריף
כף מלח
כפית פלפל שחור
כפית ראס אל חנות
כפית קינמון
חצי כוס צנוברים קלויים
שמן זית
תבלין על האש שאוהבים

אופן ההכנה

-שורפים על האש את החצילים הפלפלים, הפלפל חריף העגבניות והבצל
– מקלפים, מנקים וקוצצים הכל
– קוצצים בצל אחד טרי קצוץ דק
– קוצצים פטרוזיליה
– בקערה שמים קילו בשר טחון איכותי
– מוסיפים את הירקות הקצוצים פנימה
– מוסיפים לקערה את הבצל והפטרוזיליה הקצוצים
– מוסיפים צנוברים קלויים
– מוסיפים את המלח, הפלפל, הכמון והראס אל חנות
– מוסיפים טיפונת שמן זית
– מערבבים הכל יחד
– ממלאים חצי פיתה בנדיבות אך לא מידי כדי שהבשר יוכל להיצלןות
– מורחים בשמן זית את הפיתה ומתבלים בתבלין על האש.
– צולים על אש לא חזקה מכל הצדדים כ10 דקות
– מגישים עם טחינה עמבה חריף ומה שאוהבים
– ובתאבון
– חג שמח

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת