מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית תמונה עוגת גבינת שמנת עיזים אוראו

עוגת גבינת שמנת עיזים אוראו

#בשיתוף משק צוריאל

החברים שלי מהממממממשק איתגרו אותי לכבוד יום עוגת הגבינה הבינלאומי

להכין עוגת גבינה טעימה אז אני עשיתי הכי פשוט,

העמדתי את הילדים בשורה ושאלתי אותם ילדים איזה עוגת גבינה הכי בא לכם?

היה לכם ספק מה תהיה התשובה? כי לי זה היה ברור הם הכי אוהבים עוגת גבינה פירורים אז אני הלכתי על עוגת גבינה עם תחתית של פירורי אוראו וביסקויט שוקו,

למה הבסקויט? כדי לאזן מתיקות שגם אני יוכל לאכול מהעוגה,

בקצפת הוספתי גבינת קרם שמנת עיזים חמישה אחוז וגם חצי כוס יוגורט עיזים מפנק,

למה הייתי צריך את היוגורט?

יפה, שוב אותה התשובה רציתי לאזן מתיקות ולתת טיפונת את החמיצות הטעימה של היוגורט.

קיבלתי עוגה בטעם מושלם

מתוקה מספיק אך לא מידי

וקרמית בטירוף

והנה לכם המתכון:

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

3 חבילות אוראו
חצי חבילת בסקוויט בטעם שוקו
מיכל 250 מיל׳ שמנת מתוקה להקצפה
מיכל גבינת קרם שמנת עיזים 5% של משק צוריאל
חצי כוס יוגורט עיזים של משק צוריאל
שקית אינסטנט פודינג וניל
3 כפות סוכר
50 גרם חמאה

אופן ההכנה

לתחתית:
התחלתי עם העוגיות והבסקוויטים, שמתי במעבד מזון ונתתי פולסים עד לקבלת פירורים
לשלושת רבעי מהכמות הוספתי 50 גרם חמאה מומסת ועירבבתי כך שכל הפירורים יהיו לחים מחמאה,
העברתי לתבנית עגולה והידקתי היטב.
הכנסתי למקרר לשעה.

לקרם:
בקערה שמתי שקית אינסטנט פודינג וניל, מיכל שמנת מתוקה להקצפה, קופסת גבינת קרם שמנת עיזים וחצי כוס יוגורט עיזים, 3 כפות סוכר והקצפתי 5 דקות
עד לקבלת קרם חלק ויציב
שפכתי הכל מעל הבסיס שהתייצב לנו במקרר
ומעל את הפירורים שנשארו
את כל האושר הזה נכניס במקרר ללילה
ובבוקר יש בשביל מה לצאת מהמיטה
ֿבתאבון!!!

#בשיתוף משק צוריאל

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת