מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית ספרינג רול עשיר עם ירקות ושניצל מן הצומח של ביונד מיט מנה טעימה בטירוף גם ללא גלוטן וגם צמחונית

ספרינג רול עשיר עם ירקות ושניצל מן הצומח של ביונד מיט מנה טעימה בטירוף גם ללא גלוטן וגם צמחונית

אז מה יותר טוב וטעים מספרינג רול

דף אורז ממולא במלא ירקות צבעוניים טריים, אטריות שעועית ושניצל מהצומח קריספי קריספי שמורגש בכל ביס

רטבים בצד וזה פשוט חלום

תעקבו אחר ההוראות ותקבלו מנה מטורפת 

#בשיתוף ביונד מיט

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

חבילת אצבעות שניצל מהצומח ביונד מיט
חבילת דפי אורז
חצי חבילה אטריות שעועית
גזר חתוך לרצועות דקות
מלפפון חתוך לרצועות דקות
כרוב סגול חתוך לרצועות
אבוקדו בשל חתוך לרצועות
חבילת בזיליקום טרי
חבילת כוסברה טרייה
חבילת בצל ירוק חתוך לרצועות
לרוטב:
2 כפות חמאת בוטנים
כף סויה
כף מים
רבע כפית שמן שומשום

אופן ההכנה

את אצבעות השניצל מכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות ל-15 דקות
מוציאים מהתנור ופורסים כל אצבע לשני חלקים.
חותכים את כל הירקות לרצועות
מבשלים את אטריות השעועית במים רותחים 3 דקות על הגז ומסננים.
לוקחים דף אורז וטובלים בצלחת עם מים מהברז
אחרי שהדף מתרכך מוציאים מהמים, מניחים על משטח נקי
ומתחילים בהרכבה:
שמים באמצע קצת אטריות שעועית, קצת מכל ירק ו-2 חתיכות אצבעות שניצל מהצומח
מגלגלים ומקפלים את הקצוות כלפני פנים סוגרים וחוצים לחצי (לא חייב לחתוך).
לרוטב:
מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב ואם רוצים יותר דליל מוסיפים עוד טיפה מים
מגישים גם עם רוטב צ׳ילי מתוק וסויה
ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת