מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית סלמון נאגטס (סלמון בייטס) - באיר פריי של הנינג׳ה

סלמון נאגטס (סלמון בייטס) – באיר פריי של הנינג׳ה

מאחורי השם ׳המפוצץ׳ הזה אין באמת מתכון מורכב ומסובך

בסך הכל לקחתי קוביות סלמון טרי,

טבלתי בפירורי גרסיני (אפשר גם פירורי לחם רגילים אפשר ביסלי או כל פירורים שאוהבים),

קצת תבלינים 

ולאייר פריי של הנינג׳ה

אין לכם מושג כמה טעים ומיוחד זה יוצא

ובאפס מאמץ !!!!

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

קילו סלמון טרי חתוך לקוביות
חבילת פירורי גריסיני (או כל פירורים אחרים דקים)
תבלינים מהמארז תבלינים שלי:
כפית תבלין לדג סלמון (אני השתמשתי בתבלין דג מהמארז תבלינים שלי)
כפית פפריקה
כפית תבלין צ׳ימיצ׳ורי
כפית מלח
תרסיס שמן זית
מעט דבש לזילוף / צ׳ילי מתוק
חצי לימון

אופן ההכנה

חותכים את הסלמון לקוביות גדולות
לוקחים קופסא עם מכסה ושמים בה את פירורי הלחם ואת התבלינים
אני השתמשתי בתבלינים שלי :
כפית תבלין סלמון , כפית תבלין צ׳ימצ׳ורי, כפית פפריקה וכפית מלח
אתם יכולים לשים כל תבלין שאוהבים (פילדלפיה, כמון, אורגנו, טימין, אבקת שום, מלח , פלפל)
סוגרים את הקופסה משקשקים ומערבבים היטב
מסדרים בסלסלת איר פריי של הנינג׳ה גריל
מרססים מעט שמן
ומכניסים מצב טיגון באויר חם 200 מעלות 20 דקות
כאשר באמצע התהליך לאחר 10 דקות הופכים את הנאגטסים
כשהם מוכנים זולפים מעט דבש או צ׳ילי מתוק
מקפיצים ומגישים חם
מגישים עם רוטב שאוהבים ולימון בצד
בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת