מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית סיגר ממולא בשר סיסקה

סיגר ממולא בשר סיסקה

סיגר קריספי במילוי בשר סיסקה

אז אחרי שבועיים של הכנת סופגניות, לביבות, ספינג׳ים וחבריהם

הגיעה נקודת השבירה והגעגוע לבשר כי עוד רגע יזרקו אותי מהבית,

אז נשארתי באזור הטיגון,

בכל זאת חנוכה ,

אבל הלכתי על נרות סיגרים קריספים מטורפים עם בשר סיסקה,

סיסקה למי שלא יודע זה בשר צלעות מספר 2

זה ששמים במילוי של קובה חמוסטה,

אז ניגשתי לסניף של רשת הקצבים מירושלים,

לקחתי 2 קילו בשר צלעות מספר 2 ויצאתי לדרך להכין את הסיגר המושלם…

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

מצרכים ל-25 יחידות:
1.2 קג בשר צלעות מספר 2 חתוך לקוביות גדולות
2 בצלים חתוכים לרבעים
5-6 שיני שום
כפית מלח גס
כפית פלפל גרוס
כוס שמן קנולה או סויה
כוס מים רותחים
חבילת עלי סיגר (25 יחידות)
שמן לטיגון
כף קמח

אופן ההכנה

לוקחים קילו וחצי צלעות מספר 2,
חותכים לקוביות או קונים חתוך,
שמים בסיר רחב עם כוס שמן אש גבוהה
מוסיפים כפית מלח וכפית פלפל שחור (לא להתפתות לשים הרבה מלח)
צורבים ומערבבים מידי פעם ,
אחרי כחצי שעה שכל הנוזל מתאדה הבשר מתחיל לקבל צריבה על שמן
זה הזמן להנמיך את האש, לכסות עם מכסה ולתת לו להתבשל ממש כמו שום קונפי .
אחרי כשעה מוסיפים 2 בצלים חתוכים גס ואת שיני השום
נותנים לו עוד חצי שעה (סה״כ שעה וחצי) צריבה
אל תפחדו מהשרוף זה הטעם שאמור להיות בבשר וגם הצבע,
גם אם מרגיש לכם שהבשר לא מבושל עדיין זה בסדר,
זה השלב להוסיף כוס מים רותחים
(את השלב הזה עושים כי הסיסקה נכנס לסיגר ולא לחמוסטה, אם היה לחמוסטה אין צורך כי הקובות עוברות בישול במים, כאן זה עובר טיגון ולכן שלב האידוי חשוב כדי שיצא בשר נימוח) מבשלים חצי שעה מכסה סגור
מסננים מהשמן ומכניסים את הבשר עם הבצל והשום לתוך מעבד מזון
לוחצים פולסים כדי שיהפוך קצוץ ודביק ומקררים
מכינים משחה מכף קמח ומעט מים זה ישמש דבק לסיגרים
פורסים עלה סיגר, שמים בשר קצוץ ומגלגלים תוך כדי קיפול הקצוות פנימה.
לקראת הסוף שמים מעט מהדבק וסוגרים
חוזרים על הפעולה עם כל עלי הסיגר
מטגנים בשמן עמוק עד שנהיה זהוב וקריספי
מגישים באהבה עם טחינה וחריף
בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת