סיגר קריספי במילוי בשר סיסקה
אז אחרי שבועיים של הכנת סופגניות, לביבות, ספינג׳ים וחבריהם
הגיעה נקודת השבירה והגעגוע לבשר כי עוד רגע יזרקו אותי מהבית,
אז נשארתי באזור הטיגון,
בכל זאת חנוכה ,
אבל הלכתי על נרות סיגרים קריספים מטורפים עם בשר סיסקה,
סיסקה למי שלא יודע זה בשר צלעות מספר 2
זה ששמים במילוי של קובה חמוסטה,
אז ניגשתי לסניף של רשת הקצבים מירושלים,
לקחתי 2 קילו בשר צלעות מספר 2 ויצאתי לדרך להכין את הסיגר המושלם…