מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית סיגר במילוי סלמון אסייתי

סיגר במילוי סלמון אסייתי

קיבלתי אתגר מיוחד להכין מנה מיוחדת מסלמון. מנה קלילה שתתאים לערב חג או סתם לאירוח קליל

אז בחרתי להכין סיגר במילוי סלמון אסייתי, עם רוטב מושלםם- יצא נדיייייר!!!

קבלו מתכון קריספי שאי אפשר להפסיק לנשנש

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

600 גרם סלמון טחון
חבילת עלי סיגר
שמן לטיגון
מעט שמן זית
1 צ׳ילי טרי
חצי בצל סגול
כפית ג׳ינג׳ר טרי קצוץ
חופן בצל ירוק קצוץ
מעט נענע קצוצה
חוופן בוטנים קלויים קצוצים
2 שיני שום
2 כפות קמח
כפית מלח, חצי כפית פלפל לבן, חצי כפית צילי יבש מקסיקני,
לרוטב: 2 שיני שוםֿ, מעט גינגר, 2 כפות צילי מתוק, כפית שמן שומשום, כפית רוטב דגים, מעט מלח ופלפל

אופן ההכנה

לתערובת דגים: לקחתי 600 גרם פילה סלמון, הסרתי את העור וקצצתי היטב על הסכין (אפשר לקנות סלמון טחון)

הוספתי כף צילי קצוץ, כפית גינגר טרי קצוץ, חופן בצל ירוק קצוץ מעט נענע קצוצה, חצי בצל סגול קצוץ, חופן בוטנים קלויים קצוצים, כפית מלח, חצי כפית פלפל לבן, וחצי כפית צילי יבש מקסיקני, הוספתי מעט שמן זית ועירבבתי הכל יחד.ֿ

בקערה נפרדת נשים שתי כפות קמח ומעט מים ונערבב לסמיכות ממש כמו של טחינה- זה ישמש כ״דבק״ לסיגר.

לקחתי עלה סיגר ופרסתי על קרש, בעזרת שק זילוף שמתי קו מהתערובת דגים וגילגלתי בפשטות תוך כדי קיפול הצדדים פנימה.

לקראת הסוף שמתי מה״דבק״ והידקתי.

חזרתי על הפעולה עם שאר המילוי ועלי הסיגר.

טיגנתי את הסיגרים בשמן עמוק עד להזהבה.

לרוטב: 2 שיני שוםֿ, מעט גינגר, 2 כפות צילי מתוק, כפית שמן שומשום, כפית רוטב דגים, מעט מלח ולפלפל טוחינים במעבד מזון מגישים באהבה

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת