מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית סיגר אנטריקוט

סיגר אנטריקוט

קיבלתי אתגר מיוחד להכין שתי מנות מקבילות בהכנתם או תהליך דומה גם לבשר וגם לדגים

אז אתמול הכנתי סיגר סלמון אסייתי – ויצא נדיייייר!

והיום קבלו סיגר של אנטריקוט מושלם מושלם מושלם!!

קריספי בטירוף וטעם ממכר שקשה להפסיק לנשנש

את שתיהם הייתי שמח להגיש בשולחן החג / אירוח כמנת פתיחה עם מתבלים טעימים

אז קבלו מתכון קריספי במיוחד

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

700 גרם אנטריקוט טרי קצוץ
150 גרם קורנביף (לא חובה)
חבילת עלי סיגר
חופן פיסטוק טחון
קורט מלח, קורט פלפל
2 כפות קמח

אופן ההכנה

לתערובת לקחתי 700 גרם אנטריקוט טרי חתכתי פרוסות דקיקות ,

פרסתי ניילון הפרדה וסידרתי פרוסות או חתיכות דקות במרכז כיסיתי בעוד ניילון ועם דופק שניצלים ״קירפצ׳תי״.

הוספתי קורט מלח, קורט פלפל פיזרתי גם חופן פיסטוק טחון , סידרתי כמה פרוסות של קורנביף שיתן טיפה טעם מעושן (למי שאוהב אבל לא חובה).

לסיגר כיסיתי בעוד שכבה, דפקתי שוב עשיתי 4 שכבות (קורנביף שימו רק פעם אחד) לוקחים קערה עם שתי כפות קמח ומעט מים ומערבבים לסמיכות של טחינה- זה ישמש כ״דבק״ לסגירת הסיגר.

לקחתי עלה סיגר ,פרסתי על קרש, שמתי רצועה של שכבות אנטריקוט שחתכתי בסכין וגילגלתי בפשטות תוך כדי קיפול הצדדים כלפי פנים, לקראת הסוף שמתי מה״דבק״ והידקתי

חזרתי על הפעולה עם שאר המילוי…

טיגנתי את הסיגרים בשמן עמוק עד להזהבה הגשתי עם טחינה וצ׳ימיצ׳ורי ואימאללה איזה ביס חלום

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת