מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית סורבה אבטיח בנינג׳ה קרימי

סורבה אבטיח בנינג׳ה קרימי

טוב אז כמו שאתם כבר יודעים אני משחק בלי הפסקה עם הנינג׳ה קרימי בוחן ומנסה בלי סוף..

תמיד תמיד רציתי להכין לעצמי סורבה במתיקות מעודנת לא כזה שאחרי כמה ביסים כבר אין לך חשק להמשיך לאכול אבל כן כזה שישמור על טעמו הטבעי של הפרי ..

גילוי נאות- יש לי פטיש לסורבה מנגו

אבל הפעם רציתי דווקא להוציא מהאבטיח את הטעם הנפלא שלו

ואני יכול לבשר לכם שהגעתי למתכון מושלם!!

ורק משלושה מרכיבים לסורבה אבטיח

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

חצי אבטיח חתוך לקוביות
חצי לימון / ליים
2 כפות מייפל
לטעמים נוספים אפשר לשדרג:
חצי כוס קרם קוקוס
נענע טריה

אופן ההכנה

טוב אז המתכון פשוט:

במיכל הראשון שמתי אבטיח חתוך לקוביות קטנות, חצי לימון ו- 2 כפות מייפל

אבל מה נכין רק טעם אחד ?

אין סיכויי אם כבר אז כבר

במיכל השני הוספתי גם חצי כוס קרם קוקוס

ובמיכל השלישי לקחתי עלי נענע וכתשתי בעזרת מכתש ועלי ואין לכם מושג כמה טעם זה הוסיף.

הכנסתי את המיכלים למקפיא ל-12 שעות,

הוצאתי ושמתי במכונת גלידה מצב ׳סורבה׳

ויצא פשוט חלום!

הגלידה אבטיח נענע הולכת ללוות אותי כל עוד האבטיח חי ונושם שם בחוץ כי הרבה זמן שלא נהנתי ככה מגלידה

אשתי לעומת זאת אהבה את האבטיח עם הקרם קוקוס

אבל זה מה שכיף ויפה במכשיר המטריף הזה

הוא מאוד פשוט ואפשר להתפרע איתו כיד הדמיון-  יכולים להוסיף טעמים, לשנות, לשחק עם המתיקות

זה כל הכיף בלייצר גלידה בעצמכם..

דבר נוסף שאהבתי שהאבטיח קרם קוקוס יצא בטחינה הראשונית טיפה פירורי אבל אל דאגה, גם על זה חשבו המהנדסים של המכשיר הגאוני הזה, לחיצה על ערבול נוסף

וקסם!

המרקם הפך שוב למרקם מטורף תסתכלו בסרטון ותבינו

זה צרחוווות

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת