מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית סופגניית קוראסון, קרם מסקרפונה ותותים טריים מתכון חובה לחנוכה

סופגניית קוראסון, קרם מסקרפונה ותותים טריים מתכון חובה לחנוכה

יש ברשת אלפי מתכוני סופגניות אבל כאלה עוד לא פגשתי

מעבר לזה שהן מרשימות ביופיין הן טעימות בטירוף

ואם כבר קלוריות בחג הזה אז לפחות שיהיו שוות את זה

#בשיתוף שופרסל

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

מצרכים לסופגניות:
500 גרם קמח שופרסל
240 מ״ל חלב פושר
30 גרם שמרים יבשים שופרסל
100 גרם סוכר שופרסל
1 ביצה
חלמון אחד
50 גרם חמאה רכה
5 גרם מלח
כף עראק
אבקת סוכר שופרסל
שמן קנולה שופרסל
תותים טריים
לקרם מסקרפונה:
150 גרם גבינת מסקרפונה
200 גרם שמנת מתוקה להקצפה 38%
2 כפות אבקת סוכר
חצי מקל וניל

אופן ההכנה

בקערת המיקסר שמים את החלב, השמרים, הקמח, הסוכר, הביצה והחלמון
ומפעילים דרגה בינונית 3-5
ברגע שמתחיל להתגבש בצק מוסיפים את החמאה הרכה והמלח
וממשיכים ללוש כ- 10 דקות מהירות 3-4 עד שנוצר בצק אחיד ורך
מעבירים לקערה מעט משומנת ומתפיחים בין 40-60 דק עד הכפלת הנפח
מוציאים את הבצק מהקערה ומקמחים מעט,
מרדדים את כל הבצק לעובי חצי סנטימטר בערך שלא יהיה עבה
בעזרת גלגלת פיצה או סכין יוצרים משולשים
מגלגלים כל משולש לצורת קוראסון
מניחים על קוביות נייר אפייה שחתכנו מראש
מכסים ומתפיחים כ-30 דקות נוספות עד הכפלת הנפח.
מחממים שמן עמוק ל-160 מעלות (זה חשוב מאוד), כדי לקבל טיגון מושלם
למי שאין מדחום שיקנה אבל אם בכל זאת רוצים אני ממליץ לטגן על הכירה הבינונית לחמם אש בינונית ואז להוריד לאש הכי נמוכה כדי שהטמפרטורה לא תהיה גבוהה
מטגנים משני הצדדים היטב ומעבירים לנייר סופג או לקריספר
לקרם מסקרפונה:
שמים בקערת המיקסר את השמנת, המסקרפונה, אבקת סוכר וחצי מקל וניל ומקציפים כ-5 דקות עד שמתייצב
מעבירים לשק זילוף
פותחים את הקוראסונים (אחרי שמתקררים היטב) ומזלפים כמות יפה של קרם
מסדרים תות אחד חתוך
סוגרים ומפזרים אבקת סוכר בנדיבות
בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת