מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית סופגניה ללא טיגון - בנינג׳ה גריל מצב ״איר פריי״

סופגניה ללא טיגון – בנינג׳ה גריל מצב ״איר פריי״

השנה אוכלים סופגניות ללא רגשות אשם!

דאגתי לכם לסופגניה מופחתת שומן בנינג׳ה גריל,

כן כן אתם שומעים נכון!

עוד הוכחה לכך שאפשר להכין הכל (!!!) במכשיר המופלא הזה,

השתמשתי בפונקציית ״טיגון באויר חם״ (air fryer) עם התזה של שמן

וקיבלתי תוצאה מושלמת

הבצק יצא אוורירי ותפוח ממש כמו סופגניה רק בלי כל השמן,

למילוי שמתי ריבת תות שדה כי זה הכי טעים בעיניי

אבל כמובן שאתם יכולים לבחור בכל מילוי שאתם אוהבים

ולא לשכוח אבקת סוכר

שימו לב! המתכון הוא חלבי – רשמתי גם אופצייה למי שמעדיף פרווה

יאללה למתכון…

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

500 גרם קמח
240 מ״ל חלב פושר (מים לגרסא פרווה)
30 גרם שמרים טריים או 10 יבשים
100 גרם סוכר
1 ביצה
1 חלמון
50 גרם חמאה רכה (שמן קנולה או נטורינה של שמרית לגרסא פרווה)
5 גרם מלח
ריבת תות שדה (או כל ממרח אחרת)
אבקת סוכר
שמן קנולה (אפשר ספריי ואפשר למרוח)

אופן ההכנה

בקערת המיקסר שמים את החלב, השמרים, הקמח, הסוכר, הביצה והחלמון ומפעילים דרגה בינונית 3-5
ברגע שמתחיל להתגבש בצק מוסיפים את החמאה הרכה והמלח וממשיכים ללוש כ- 10 דקות מהירות 3-4 עד שנוצר בצק אחיד ורך.
מעבירים לקערה מעט משומנת ומתפיחים בין 40-60 דק עד הכפלת הנפח.
יוצרים כדורים של 60 גרם, מועכים כל כדור כדי להוציא את האויר ועם צביטות דוחפים פנימה ומגלגלים לכדור חלק.
חוזרים על הפעולה עם שאר הכדורים
חותכים נייר אפייה לקוביות קטנות (אני השתמשתי בנייר אפייה מחורר שמותאם לנינג׳ה אבל גם רגיל יעבוד אל דאגה).
מתיזים על נייר האפייה מעט שמן ומניחים את הכדורים, מכסים ומתפיחים בין 15-25 דקות נוספות עד הכפלת הנפח.
מפעילים את הנינג׳ה מצב טיגון באויר חם 160 מעלות
מכניסים 5 כדורים בסלסלה בזהירות בלי שירד האויר לסופגניה
כל סופגניה תיקח 11 דקות בדיוק
באמצע התהליך מומלץ לפתוח ולתת עוד התזה של שמן כדי שתצא מבריקה ולא אפויה כמו לחמניה .
חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק
מחוררים כל סופגניה ומזריקים ריבה שאוהבים
מפזרים אבקת סוכר
שמים עוד טיפונת ריבה בשפיץ
בתאבון וחג חנוכה שמח

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת