מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית נקניקיית מרגז ביתית - מדף אורז

נקניקיית מרגז ביתית – מדף אורז

בשנה האחרונה דפי האורז נכנסו חזק למטבח שלנו

אישתי מכינה איתם ים של מתכונים

לארוחות ערב, קינוחים, עם גבינות עם ממרחים

החלטתי לנסות משהו ווואלה יצא גאוני

קבלו מתכון

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

500 גרם בשר טחון
כף גדושה אריסה חריפה
כף מלח
כפית פלפל שחור
1 שן שום
כפית כמון
חבילת דפי אורז
שמן

אופן ההכנה

במעבד מזון שמים את הבשר הטחון והתבלינים ומעבדים עד שהכל טחון היטב ומעבירים לשק זילוף.ֿ

לוקחים דף אורז וטובלים במים קרים לדקה

לאחר מכן מעבירים את הדף למשטח יבש ונקי,

מזלפים את הבשר לכל האורך

מגלגלים כמו סיגר (ראו בסרטון)

שמים על מגש עם נייר אפייה וחוזרים על הפעולה עם כל התערובת.

מורחים את כולם בשמן,

מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות 22 דקות

מגישים בלחמניה עם קטשופ, חרדל, כרוב כבוש, חמוצים

או כל מה שאוהבים

ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת