מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית מרק ירוק חלבי, קרמי ועשיר מוגש בקערית לחם לימי החורף

מרק ירוק חלבי, קרמי ועשיר מוגש בקערית לחם לימי החורף

#בשיתוף משק צוריאל

מה יש יותר מנחם מזה? אז הכנתי מרק עשיר שמבוסס על זוקיני, תרד, ברוקולי וחלב עיזים מלא

שנתן טעם עשיר ומרקם קטיפתי,

ולהגשה גבינת איבריקו שעשויה מחלב עיזים כבשים ובקר שהקפיצה כל ביס 

את כל האושר הזה הגשתי בקעריות לחם שהכנתי

ממש כמו בשווקי כריסטמס באירופה הקרה

בואו למתכון…

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

למרק:
כף חמאה
2 כפות שמן זית
1 בצל חתוך לקוביות
3 שיני שום כתושות
3 זוקיני חתוכים לקוביות
2 ראשי ברוקולי גדולים נקיים ומופרדים
חבילת עלי תרד
2 תפוחי אדמה מגורדים
כף מלח
כפית שטוחה פלפל שחור
חצי כפית אגוז מוסקט
כוס וחצי חלב עיזים מלא ״משק צוריאל״
כוס וחצי מים (בערך) צריך שיהיה נוזל מעט מעל קו הירקות
גבינת איבריקו משק צוריאל מגורדת
לבצק הלחמניות:
קילו קמח שטיבל 80 אחוז מלא
30 גרם שמרים(2 כפות)
40 גרם סוכר (2 כפות)
15 גרם מלח (כף)
15 גרם מלח (כף)
600 מ״ל מים פושרים (4 כוסות חד פעמי)
חצי כוס שמן זית
כף פסטו
– כף עגבניות מיובשות

אופן ההכנה

למרק:
בסיר נשים חמאה ושמן זית ונטגן את הבצל, נוסיף שום כתוש ברגע שזהוב נוסיף את הזוקיני ונערבב
נשים את הברוקולי, תפוחי האדמה והתרד ונערבב

נכסה לכמה דקות, ברגע שהירקות מתאדים מעט מוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
נוסיף את החלב עיזים והמים עד לקו הירקות, נכסה ונבשל 30 דקות.
לאחר מכן נטחן בעזרת מעבד מזון ידני ונגיש עם גבינת איבריקו מגורדת.

ללחם:
בקערת מיקסר עם וו לישה נשים את הקמח, הסוכר, השמרים, המטבלים ושמן הזית ונפעיל מהירות נמוכה
נוסיף את המים בהדרגה
ברגע שמתחיל להתגבש בצק נוסיף את המלח
נגביר למהירות בינונית ונשאיר ללישה של כ- 10 דקות
נכסה ונתפיח 40 דקות
לאחר מכן נוציא את האויר ונחלק את הבצק לשישה כדורים שווים

נניח על תבנית עם נייר אפיה וניצור חריצי איקס,

נכסה ונתפיח שוב 25-30 דקות
בינתיים נחמם תנור ל-250 מעלות טורבו ונשים בתחתית מגש עם מים
ברגע שהלחם נכנס לתנור נוריד ל-180 מעלות ונאפה כ-35 דקות עד השחמה (הלחם חייב להיות שחום היטב שיחזיק את המרק)
נגיש את המרק בלחם

ובתאבון

 

#בשיתוף משק צוריאל

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת