מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

מרק חרירה אמיתי לצאת כיפור

מרק החרירה הוא מרק מיוחד ששמור לצאת הצום, ורבים אוכלים אותו גם בסעודה המפסקת.הוא מזין ומחמם, מלא קטניות וירק, ויש בו כל מה שהגוף צריך. במשפחה שלי נוהגים לאכול מרק חרירה רק פעם אחת בשנה, בצאת הצום, ולכן הטעם כל כך מיוחד ובלתי נשכח.

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

6 כפות שמן זית
2 בצלים חתוכים לקוביות
8 גבעולי סלרי קצוצים
1 כף כורכום
4 עגבניות מגורדות
2 כוסות חומוס מבושל מראש או קפוא משקית
3 ליטר מים רותחים
1 כוס עדשים חומות
צרור פטרוזיליה קצוצה
צרור כוסברה קצוצה
1 כף מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כוס אטריות דקות לא מבושלות
מיץ מ-3 לימונים

אופן ההכנה

1. בסיר עמוק מחממים שמן זית ומוסיפים את הבצלים.

2. מטגנים קלות, מוסיפים סלרי ומטגנים כ־5 דקות נוספות.

3. מוסיפים כורכום, עגבניות מגוררות, חומוס, מים רותחים ועדשים חומות.

4. מוסיפים פטרוזיליה וכוסברה ומתבלים במלח, אבקת מרק, ופלפל שחור.

5. מכסים ומבשלים במשך 35־40 דקות על להבה גבוהה.

—-

אם רוצים לאכול את המרק בסעודה מפסקת: מוסיפים את האטריות הדקות ושלושה לימונים סחוטים בסיום הבישול ומבשלים 5 דקות נוספות.

אם רוצים לאכול את המרק רק בצאת הצום, מביאים את המרק לרתיחה, ורק אז מוסיפים את האטריות ומיץ הלימון ומבשלים 5 דקות נוספות, לפני ההגשה.

אופציה נוספתלמי שאוהב את המרק סמיך , לקחת כף של קמח לערבב עם מעט מים קרים ולהוסיף למרק ל2 דקות (אפשר גם בלי האטריות מסמיכות את המרק בצורה נהדרת)

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת