מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית מרק אפונה בסמארט ליד של הנינג׳ה

מרק אפונה בסמארט ליד של הנינג׳ה

נהיה חורפי סוף סוף אז אחד המרקים האהובים על בני משפחתי הוא מרק אפונה גם טחון וגם לא טחון שניהם מתקבלים באהבה.

הכנתי גם קרוטון ענק וכל זה בעזרת הסיר ״סמארט ליד״ של הנינג׳ה במצב סיר לחץ זה לקח 5 דקות עבודה ו-20 דקות בישול בסיר ויש לכם מרק מושלם

אומנם בילדותנו לא היה את ה׳סמארט ליד׳ לקצר תהליכים ולחסוך זמן יקר אבל אני בטוח שאם היה כל האימהות והסבתות היו שמחות..

אז קבלו מתכון ילדות משודרג..

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

2 בצלים
1 גזר
5 גבעולי סלרי
4 שיני שום
2 עלי מרווה
חצי קילו אפונה יבשה
שתי כפיות מלח, כפית גדושה כמון וכפית פלפל שחור
לקרוטון הענק: לחם שמגיע בלי הקשה , מעט שמן זית

אופן ההכנה

בסמארט ליד שמים מצב צלייה 2 כפות שמן ומטגנים שתי בצלים חתוכים לקוביות , גזר אחד חתוך לקוביות, ו- 5 גבעולי סלרי קצוץ (בהדרגה כל ירק כמה דקות עד שמתרכך מעט).

מוסיפים 4 שיני שום ו-2 עלי מרווה.

אחרי מספר דקות של ערבוב מידי פעם מוסיפים חצי קילו אפונה יבשה ו-2 ליטר מים- סוגרים את הסיר מעבירים למצב סיר לחץ ל- 20 דקות ותשימו גם מצב שחרור מהיר (ברגע שהסיר יסיים את עבודתו הוא יוציא את האדים במהירות ויודיע לכם) בשלב זה תוכלו לפתוח את הסיר.

מתבלים ב-2 כפיות מלח, כפית גדושה כמון וכפית פלפל שחור.

תאורטית המרק מוכן וטעים גם ככה אבל למי שרוצה מרקם חלק וקטיפתי

לקחת בלנדר מוט ולטחון בתנועה סיבובית זה יוצא במרקם מושלם..

לקרוטון הענק השתמשתי בלחם יש לחם שמגיע בלי הקשה מסביב (אפשר להשתמש בכל לחם) – התזתי מעט שמן זית מצב איר פריי טיגון באויר חם 10 דקות זהו

מגישים ועפים באויר

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת