מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית מקלובה אמיתית אותנטית שאתם חייבים להכין

מקלובה אמיתית אותנטית שאתם חייבים להכין

עצרו הכל רוצו לקנות בשר ותכינו לכם מקלובה לכבוד שבת קודש,

זו מקלובה שאני נותן עליה אחריות ל-5 שנים,

הכנתם לא יצא טוב, שלחו הודעה אני אפצה אתכם

כל מה שצריך הוא לעקוב אחר ההוראות הלא כל כך מסובכות ואתם תברכו אותי על הרגע שהכנתם את הסיר הזה.

תקפידו לקנות בשר איכותי טרי וזהו אתם על הגל..

אם אתם רוצים ללכת על בטוח גשו לאחד מ-18 סניפי הקצבים מירושלים תגידו להם שריר כמו של קובי וזהו אתם כבר ב-90 אחוז מהדרך…

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

1 קילו שריר מספר 8 ללא העצם
8 יחידות שוקי עוף נקיים
1 בצל גדול חתוך לקוביות
4 גזרים מגורדים
1 חציל פרוס
1 ראש כרובית קטנה פרוסה
1 קישוא גדול פרוס לאורכו
2 תפוחי אדמה פרוסים לעיגולים
3 כוסות אורז עגול
1 עגבניה גדולה פרוסה
4 כפות שמן זית
כף מלח
כפית פלפל שחור גרוס
6-7 חוטי זעפרן (למי שאין שילך על חצי כפית כורכום)
4 כפות סילאן
נייר אפייה רטוב

אופן ההכנה

מחממים מחבת עם מעט שמן ומתחילים בלצרוב את הירקות עם מעט מלח ופלפל – החציל, הקישוא, הכרובית ותפחי האדמה
(לא חייב טיגון מלא כי זה הולך לבלות כל הלילה בתנור).
צורבים גם את הבשר והעוף עם מלח ופלפל עד להשחמה קלה
לאורז:
מחממים סיר עם מים חמים ומבשלים 3 כוסות אורז עגול ממש כמו שמבשלים פסטה, 7 דקות בדיוק אחר כך מסננים.
במחבת שמים 4 כפות שמן זית ומטגנים היטב את הבצל והגזר המגורד, מוסיפים סילאן את המלח והפלפל ומסירים מהאש.
מחברים את האורז עם הגזר והבצל ומוסיפים פנימה מי זעפרן
(בכוס מים רותחים שמים כמה חוטי זעפרן ומחכים כ-10 דק)
מערבבים את התערובת ומתחילים בבניית המקלובה
ממש שכבה אחר שכבה
בסיר (עדיף סיר ג׳חנון אבל לא חייב כל סיר עמוק שמתאים לתנור יעבוד) שמים נייר אפייה שמעט הרטבנו , מרפדים היטב ושמים מעט שמן זית
מניחים את תפחי האדמה, אורז, עוף , אורז, כרובית, אורז, קישוא, אורז, חציל, עגבניות, אורז, את השריר ואורז כיסיתי בעוד נייר אפייה רטוב
מכניסים לתנור 160 מעלות 30 דקות ואז 110 מעלות כל הלילה אפשר עד 12 שעות בכיף אל תדאגו סמכו עליי
מי שרוצה יכול להכניס ל-180 מעלות 40 דקות ואז 140 מעלות ל-4 שעות זה גם יצא קטלני
בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת