מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית מפרום אייר פרו מקס החדש בעל 4 ליבות של תפוח אדמה וחצילים

מפרום אייר פרו מקס החדש בעל 4 ליבות של תפוח אדמה וחצילים

חברים אני מתרגש להציג בפניכם את המפרום אייר פרו מקס החדש

עם 4 ליבות של חצילים דקים ותפוחי אדמה רכים 

תמיד יש את ההתלבטות אם להכין מפרום או מוסקה

אז זו בעצם החלאה בין השניים

ובכך סוגרים סיפור וכולם מרוצים

את האמת שזה גאוני וטעים בצורה יוצאת דופן

אז בואו נכין…

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

700 גרם בשר טחון
צרור פטרוזילה קצוצה
1 בצל קצוץ
3 שיני שום קצוצות
כף פפריקה, כף שטוחה מלח, כפית פלפל שחור, כפית ראס אל חנות, רבע כפית קינמון,רבע כפית כורכום
1 ביצה
1 כוס פירורי לחם
אופציונלי (גזר מגורד אחד, אני שמתי גזר בחוץ)
לטיגון למפרום:
2 תפוחי אדמה פרוסים דק במנדולינה
1 חציל פרוס דק בקוטר של תפוחי האדמה
2 כוסות קמח
4 ביצים
כף רסק עגבניות
כפית מלח, כפית ראס אל חנות, חצי כפית פלפל שחור
שמן עמוק לטיגון
לרוטב:
3 כפות שמן זית
3 בצלים חתוכים לקוביות
5 גזרים פרוסים לעיגולים
4 גבעולי סלרי קצוץ וגם עלים
2 כפות רסק גדושות מאוד
כף שטוחה מלח, כפית פלפל שחור, כפית פפריקה, חצי כפית כרכום, חצי כפית קינמון
3 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה

מערבבים את כל חומרי הבשר בקערה
פורסים דק דק דק את תפוחי האדמה והחצילים,
את התפוחי אדמה שימו בקערה עם מים וכף מלח לאיזה 20 דקות זה ירכך אותם.
לוקחים פרוסת תפוח אדמה ומניחים מעט מתערובת הבשר (אני מראש חילקתי לכדורים שווים ומעכתי הכל כדי שיהיה לי קל ויעיל)
מניחים מעל שכבת חציל ,שוב בשר, שוב תפוח אדמה וסוגרים מהדקים עם חציל- סך הכל 4 שכבות
טובלים כל מפרום בקמח היטב ומנערים מעודפי קמח
טובלים בבלילת הביצה ,הרסק והתבלינים
מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה כ6-7 דקות אש בינונית.
בסיר סוטאג׳ ענק (קוטר 38-40) מטגנים את הבצל עם 3-4 כפות שמן זית, מוסיפים את הגזר והסלרי שמים מכסה ומערבבים מידי פעם כרבע שעה / 20 דקות עד שהירקות מטוגנים היטב
מוסיפים את הרסק והתבלינים ומערבבים
מוסיפים 3 כוסות מים רותחים ומביאים לרתיחה
מסדרים את המפרומים בסיר מכסים ומבשלים על אש קטנה כשעתיים
(גם אחרי שעה זה מוכן אבל אם יש לכם זמן תנו לו יותר)
בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת