מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית מעקודה מרוקאית או מחמאר

מעקודה מרוקאית או מחמאר

מתכון אחד עם שני שמות..

יש הקוראים לזה ׳מעקודה׳ ויש כאלה שקוראים לזה ׳מחמאר׳

מה שבטוח זה טעים בצורה יוצאת דופן אז השם לא בדיוק משנה..

המתכון הכי מדוייק וקל שיש אז אל תפחדו להכין!

זה ביס של אושר מהילדות,

מהארוחה המפסקת בכל כיפור ..

ביס כזה שכל הצום אתה מפנטז עליו …

אני מצרף את המתכון המדהים הזה לכל מי שחפץ

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

7-8 תפוחי אדמה
3 גזר
1 בצל
חצי כוס שמן סה״כ
תבלינים: חצי כפית כורכום, מעט פלפל שחור, כף מלח, מעט מרק עוף
12 ביצים
חופן פטרוזיליה

אופן ההכנה

ניקח ‎7–8 תפוחי אדמה בינוניים (רצוי עם קליפה אדומה)

‎3 גזרים ו‎בצל אחד

נקלוף, נחצה לחצי ונניח בסיר.

בכוס נערבב רבע כוס שמן, חצי כפית כורכום, מעט פלפל שחור, כף מלח, מעט מרק עוף ונוסיף מים רותחים

ניצוק על הירקות ונוסיף עוד מים ונבשל עד לריכוך.

נסנן היטב ‎ונמעך את תפוחי האדמה.

את הגזרים ומעט בצל נחתוך לקוביות.

‎בקערה גדולה נטרוף 12 ביצים- נקפיף בעזרת בלנדר או ידנית עד שמשלש את הנפח.

‎תוך כדי בחישה נוסיף את תפוחי האדמה המעוכים ונמשיך לבחוש היטב.

נוסיף את קוביות הגזר, הבצל וחופן נדיב של פטרוזיליה קצוצה ונשפר טעים בעדינות (מלח וכו׳)

‎בסיר עגול , נחמם רבע כוס שמן וניצוק פנימה את הבלילה.

נכסה עם בד ומכסה אוטם

אחרי כחצי שעה נכניס לתנור להשחמה עליונה.

כשמשחים, נוצא מהתנור

נצנן ונחלץ מהסיר.

נפרוס פרוסות יפות

ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת