מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!
פעמים שאני מכין מנות עם סטייק מוקפץ או תבשילים של רצועות סטייק כואב לי הלב לקנות אנטריקוט טרי במחיר מופקע אז אני קונה אותו קפוא במחיר סביר וזה יוצא טעים באותה רמה
קחו מתכון
בקערה שמים את רצועות האנטריקוט ,מוסיפים את הקורנפלור מערבבים יחד.
מחממים ווק ושמים 2 כפות שמן זית או כל שמן אחר מקפיצים את רצועות האנטריקוט מי שיש לו ברנר יכול להדליק ולחמם מתחת ובעצם לעזור לווק להישאר חם כל הזמן כדי שהרצועות לא יעברו אידוי
למי שאין ברנר יכין את הרצועות ב-2 נגלות.
מתבלים עם סויה ומעבירים לקערה
מחממים שוב את הווק מוסיפים כף שמן זית מטגנים את הצל, השום והבצל הירוק
מוסיפים שעועית ירוקה מלח ופלפל ומקפיצים כ-3 דקות
מוסיפים את רצועות האנטריקוט,
מתבלים בטריאקי והסצ׳ואן
מקפיצים הכל יחד מספר דקות נוספות,
לקראת הסיום מוסיפים שומשום ומקפיצים
מגישים עם אורז לבן
ובתאבון