מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית מופלטות טעימות עם פטנט יחודי

מופלטות טעימות עם פטנט יחודי

תרבחו ותסעדו 

בואו נכין מופלטות אמיתיות עם פטנט יחודי שיעזור לכם לפתוח את המופלטות דק דק

ובקלות

מבלי ללכלך את השיש ומבלי שהבצק ידבק לכם ויקרע 

בעזרת נייר האפייה של סנו שמים כל כדור בצק בין שני ניירות ומרדדים עם הידיים ועם נייר האפייה מעבירים למחבת 

#בשיתוף סנו

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

קילו קמח
2 כפות סוכר (40 גרם)
כף מלח (16 גרם)
כף שמרים (14 גרם)
650 מ״ל מים
שמן
דבש
חמאה

אופן ההכנה

לבצק:
בקערה שמים את הקמח, הסוכר, המלח, השמרים, ומוזגים מים בהדרגה
ולשים עד שמתגבש בצק – בערך 5 דקות .
מכסים עם כיסוי ניילון עם גומי ומתפיחים כ- 20 דקות לא צריך יותר!!
לוקחים את הבצק עם שמן בידיים ומכדררים כדורים קטנים תלוי בגודל המחבת שתשתמשו
אם המחבת היא לא ענקית אז כדורים קטנטנים, כמו כדורי פינג פונג
אם המחבת גדולה מאוד אז מעט יותר גדול.
הכי חשוב לשים את כל הכדורים בקופסת פלסטיק עם שמן ושישארו מכוסים.

לטריק- לוקחים נייר אפייה של סנו שמים על השיש לוקחים כדור בצק ושמים במרכז, לוקחים עוד נייר אפייה ומכסים
מתחילים לרדד עד שנהיה דק כמו נייר
מחממים מחבת אש קטנה עם קצת חמאה
שמים את הראשון במחבת ברגע שטיפונת נהיה לו צבע הופכים ועליו שמים עוד אחד כל אחד בערך דקה,
הופכים שמים עוד אחד, שוב הופכים , עד שמסיימים את כל הכמות.

מגישים עם מלא חמאה ודבש

שיהיה חג מימונה שמח,
תרבחו ותסעדו

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת