טוב אז ממשיכים במסע שלי מאז שהייתי ילד ולתחנות שעיצבו את הדרך שלי והטעמים
ומידי פעם אני אוהב לתת מתכונים אגדיים שהייתי מכין בדרך
והפעם אני רוצה להציג בפניכם את המוסקה של פינתי, נכון זו לא באמת מוסקה כהגדרתה, כי מוסקה זה שכבות חציל עם בשר מפורר גבינת בשמל ושמנת (לא עלינו אוי וייזמיר)
אבל זה בדיוק מה שיפה לראות שבמסגרת המסורת הירושלמית איך לקחו את החציל ונתנו לו אינטרפטציה שגם בינינו היא פי אלף יותר טעימה( אכלתי ביומיים 7 יחידות)
אז בעצם זה מעין מפרום של חציל, אבל הפעם הראשונה שנחשפתי לזה כשהייתי ילד בפינה קטנה בירושלים עם אורז שעועית כשהלכתי לאכול שם עם אחי על רקע צעקות של ״תן לי אחד מוסקה מנה יפה, אחד עם אחד בלי״ יאווו המרקם הרך והמלטף חירפן אותי, לימים עבדתי בפינתי והייתי מכין את כל הטעמים
אז היום בבכורה בלעדית קבלו מתכון שאתם הולכים להתאהב