מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית מאפה בשר וכבדי עוף כשר לפסח!!!

מאפה בשר וכבדי עוף כשר לפסח!!!

מאפה חגיגי כשר לפסח במילוי בשר טחון , כבדי עוף ובצל מקורמל – 5 מרכיבים

אז שמרית שלחו אליי בצק עלים כשר לפסח,

תקשיבו, זה לא אמיתי!

אתם לא מבינים איזה בצק טעים וקריספי , חלום להגיש כזה דבר בשולחן החג

הבצק טרי, מהמקררים בסופר והוא זמין לעבודה מידית בלי מאמץ..

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

2 חבילות בצק עלים שמרית כשר לפסח ללא גלוטן
חצי קילו כבד עוף
חצי קילו בשר טחון
2 בצלים גדולים קצוצים
כף מלח וכפית פלפל שחור
2 כפות סילאן
ביצה אחת למריחה
3 כפות שמן זית

אופן ההכנה

במחבת רחבה מטגנים על שמן זית 2 בצלים גדולים קצוצים לקוביות עד שמזהיבים,

מוסיפים חצי קילו בשר טחון ומפוררים בעזרת כפות עץ.

מוסיפים כף מלח וכפית פלפל שחור, ומערבבים עד שכל הנוזלים מתאדים.

מוסיפים פנימה חצי קילו כבדי עוף שהכשרנו חתוך לחתיכות גדולות

מוסיפים גם 2 כפות סילאן וממשיכים לטגן עד שהכל מוכן ומתקנים טעמים.

מסננים מנוזלים ושמים במקרר לחצי שעה

במגש נפתח את בצק העלים עם נייר האפייה שכבר מגיע איתו ונקפל את הדפנות מעט כדי שתיווצר מסגרת.

שופכים פנימה את תערובת הבשר השתקררה ומהדקים.

פותחים חבילה נוספת של הבצק ועם גלגלת שיוצרת רשת פותחים את הבצק

(למי שאין את הגלגלת יכול לעשות רצועות שתי וערב או לשים את הבצק כמו שהוא ולעשות חריצים עם סכין מה שבא לכם)

מורחים בביצה, ניתן לפזר שומשום למי שאוהב

נאפה 18-20 דקות 180 מעלות עד שהזהיב יפה

ומגישים עם רוטב פטריות או כל רוטב אחר שאוהבים

בתאבון וחג כשר ושמח ..

 

בשיתוף שמרית

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת