מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!
ממשיכים עם מתכוני ראש השנה,
והפעם מאפה אקורדיון עם שכבות של בשר ופטריות שמכינים בקלות
כל מה שאתם צריכים זה קצת מוטיבציה ולעקוב אחרי ההוראות הפשוטות, אני השתמשתי בבצק פילו המצויין של שמרית הוא לא קפוא!
הוא נמצא במקררים בכל סופר ליד החמאות והשמנות והוא מוכן לעבודה רק לשלוף מהמקרר ולייצר איזה מאפה שרק מתחשק.
#בשיתוף שמרית
בקערה מערבבים את כל המצרכים של המילוי,
פותחים דף פילו ומתיזים מעט שמן
מקפלים לחצי לאורכו,
שמים בשר טחון במרווחים בדיוק כמו שאני מראה בסרטון,
מקפלים לאקורדיון
חוזרים על הפעולה עם כל דפי הפילו שבחבילה
לוקחים תבנית מלבנית ומתיזים מעט שמן
מסדרים את הפילו אחד אחרי השני
מכניסים לתנור 190 מעלות כ- 35 דקות
מגישים עם רוטב פטריות חם
בתאבון
ושנה טובה