מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית לחמניות המבורגר מטריפות

לחמניות המבורגר מטריפות

לכבוד יום ההמבורגר שחל אתמול

מיהרתי לצלם לכם מתכון פיגוז

ללחמניית המבורגר מטורפת וסופר מיוחדת,

מתפצחת בחוץ , רכה ואוורירית מבפנים

לחמניה כזו עוד לא טעמתם

אתם חייבים להכין…

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

500 גרם קמח
כף שמרים (8 גרם)
שליש כוס סוכר (60 גרם)
חצי כף מלח (8 גרם)
רבע כוס שמן קנולה (60 מ״ל)
180 מ״ל מים פושרים
1 ביצה
2 חלמונים
שומשום

אופן ההכנה

במיקסר עם וו לישה שמים את כל היבשים- הקמח, השמרים, הסוכר והמלח
מפעילים במהירות בינונית ומוסיפים פנימה את החלמונים והביצה.
מוסיפים את השמן ומים בהדרגה
על מהירות בינונית עד שנוצר בצק מעט דביק (לא להילחץ)
משמנים מעט קערה ושמים את הבצק להתפחה מכוסה
כשעה וחצי עד להכפלת הנפח.
לאחר מכן מחלקים את הבצק ל-8 כדורים שווים,
מועכים מעט להוצאת האויר וצובטים פנימה מכל הצדדים עד לקבלת כדור שצד אחד שלו חלק ויפה (ראו בסרטון)
מגלגלים מעט את הכדורים
טובלים במעט מים את הצד החלק ולאחר מכן טובלים בשומשום.
מסדרים על מגש עם נייר אפייה במרווחים מספיקים.

לתנור כבוי נכניס מגש ריק ולתוכו נשפוך מים רותחים
מעליו נכניס את המגש עם כדורי הבצק – ונסגור לכ-30 דקות
זה ידמה לנו תא התפחה
(אני ממליץ באמצע ההתפחה לפתוח את התנור ולהוסיף עוד מים רותחים)

לאחר 30 דקות נוציא את המגש עם הבצק התפוח, נוציא גם את המגש עם המים נדליק את התנור טורבו ונחמם ל-180 מעלות .
נאפה את הלחמניות כ-17 דקות או עד הזהבה
זו הלחמנייה המושלמת אני יכול להבטיח לכם!!!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת