מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית לחמניות המבורגר והמבורגר משוגע שאתם חייבים להכין

לחמניות המבורגר והמבורגר משוגע שאתם חייבים להכין

לכבוד יום ההמבורגר שחל אתמול

מיהרתי לצלם לכם מתכון פיגוז,

ראשית מתכון ללחמנית המבורגר מטורפת וסופר מיוחדת,

מתפצחת בחוץ נימוחה בפנים…

ובנוסף מתכון להמבורגר שאם תעשו אותו לפי הכללים שלי אין סיכוי לטעויות (!)

השתמשתי במיקסר של מורפיריצ׳ארדס שבין רגע הפך לי למטחנת בשר

עם אביזר שהוא חובה בכל בית

יאללה בואו נעבור למתכון

#בשיתוף שריג

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

500 גרם קמח
כף שמרים (8 גרם)
שליש כוס סוכר (60 גרם)
חצי כף מלח (8 גרם)
רבע כוס שמן קנולה (60 מ״ל)
180 מ״ל מים פושרים
1 ביצה
2 חלמונים
שומשום
קילו אונטריב
קילו מכסה אנטריקוט
כף מלח
כפית פלפל שחור גרוס
200 מ״ל סודה
ירקות ורטבים שאוהבים

אופן ההכנה

אופן הכנה ללחמניות:
במיקסר עם וו לישה שמים את כל היבשים- הקמח, השמרים, הסוכר והמלח
מפעילים במהירות בינונית ומוסיפים פנימה את החלמונים והביצה.
מוסיפים את השמן ומים בהדרגה
על מהירות בינונית עד שנוצר בצק מעט דביק (לא להילחץ)
משמנים מעט קערה ושמים את הבצק להתפחה מכוסה
כשעה וחצי עד להכפלת הנפח.
לאחר מכן מחלקים את הבצק ל-8 כדורים שווים,
מועכים מעט להוצאת האויר וצובטים פנימה מכל הצדדים עד לקבלת כדור שצד אחד שלו חלק ויפה (ראו בסרטון)
מגלגלים מעט את הכדורים
טובלים במעט מים את הצד החלק ולאחר מכן טובלים בשומשום.
מסדרים על מגש עם נייר אפייה במרווחים מספיקים.

לתנור כבוי נכניס מגש ריק ולתוכו נשפוך מים רותחים
מעליו נכניס את המגש עם כדורי הבצק – ונסגור לכ-30 דקות
זה ידמה לנו תא התפחה
(אני ממליץ באמצע ההתפחה לפתוח את התנור ולהוסיף עוד מים רותחים)

לאחר 30 דקות נוציא את המגש עם הבצק התפוח, נוציא גם את המגש עם המים נדליק את התנור טורבו ונחמם ל-180 מעלות .
נאפה את הלחמניות כ-17 דקות או עד הזהבה
זו הלחמנייה המושלמת אני יכול להבטיח לכם!!!

אופן הכנה להמבורגר:
טוחנים את מכסה האנטריקוט והאונטריב
מוסיפים כך מלח, כפית פלפל שחור גרוס
שופכים פנימה כוס סודה מוגזת
מערבבים ממש מעט רק לאיחוד (לא למעוך ולא ללוש מידי)
אנחנו רוצים את ההמבורגר אורירי
יוצרים המבורגרים של 250 גרם בעזרת רינג וניילון הפרדה.
צורבים בנינג׳ה גריל כ-5 דקות כל צד לפי מידת העשייה הרצוייה
מרכיבים את ההמבורגר שאתם אוהבים
ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת