מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית לחם ענן כמו של ״רומא״

לחם ענן כמו של ״רומא״

טוב אז בסמארט ליד של הנינג׳ה מלבד כל המצבים האדירים כמו גריל, אפייה, אידוי, צלייה, סיר לחץ וכו׳

המהנדסים השתגעו והכניסו מצב סו-ויד ומצב התפחה!

היום אני הולך להראות לכם איך אני עושה לחם כמו של ״רומא״ אוורירי ומדהים עם התפחה בעזרת הסמארט ליד וגם כריך חמוד בסוף

אז יאללה למתכון

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

500 גרם קמח לבן
7 גרם שמרים
2 וחצי כפות שמן זית
300 מיל׳ מים פושרים
1 כפית מלח
לכריך חלומי:
2 פרוסות יפות ואוריריות מהלחם שהכנו
גבינת שמנת
גבינת חלומי שצרבנו במחבת
פרוסות עגבניה
פרוסות מלפפון חמוץ
חסה
מעט מלח ופלפל

אופן ההכנה

בקערה נשים 500 גרם קמח לבן, 7 גרם שמרים
ערבוב קליל ונוסיף 2 וחצי כפות שמן זית, 300 מיל מים פושרים
1 כפית מלח
נלוש עד לקבלת בצק נעים וניצור צורה של עיגול.

בסלסלה היעודית של הסמארט ליד- נינג׳ה נשים נייר אפייה שנגזור לעיגול ועליו נניח את הבצק.
נזיז את הסליידר למצב ׳טיגון באוויר חם׳ (בישול), נבחר בתכנית התפחה
35 מעלות למשך 60 דקות נלחץ על התחלה ונסגור את המכסה.

לאחר ההתפחה הראשונה נוציא את הסלסלה עם הבצק, ונוריד לבצק את האוויר בעזרת לחיצה עם הידיים ולאחר מכן נחזיר אותו למצב כדור חלק ולסלסלה .
הפעם מזגתי לסיר 250 מל׳ מים
בחרתי שוב בתכנית התפחה 35 מעלות אבל הפעם 50 דקות יספיקו לו..
אחרי ש-50 דקות יחלפו תציצו שהבצק הכפיל את נפחו
סגרו את המכסה והעבירו למצב ״בישול בשילוב אדים״
בחרו תכנית לחם, 180 מעלות 22 דקות
לחצו התחלה
בסיום האפייה הוציאו את הסלסלה ותנו ללחם חצי שעה להתקרר לטמפרטורת חדר
וזהו יש לנו כיכר לחם חלומית..

נעבור להרכבת הכריך..
פרסו 2 פרוסות יפות ואוריריות מהלחם שהכנו,מרחו גבינת שמנת בנדיבות, שימו חלומי שצליתם מעט במחבת, עגבניות חמוצים חסה מלח ופלפל
ותדמיינו שאתם יושבים ברומא בזמן השקיעה
בתאבון.

בשיתוף ממומן @sarig_il

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת