מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית לביבה להתחפשה לפלאפל וצ׳יפס מתנפח

לביבה להתחפשה לפלאפל וצ׳יפס מתנפח

הלביבה שהתחפשה לפלאפל כל שנה אותם לביבות

מה עם לצאת קצת מחוץ לקופסא ?!

אז קבלו לביבה שהתחפשה לפלאפל עם צ׳יפס מתנפח שתמיד משמח

טעימה, קריספית מבחוץ נימוחה מבפנים.. שימו בפיתה עם מה שאתם אוהבים

והרי לכם המנה המושלמת

רמת קושי : קל כמות: 4 סועדים

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

מצרכים ללביבות פלאפל:
4 תפוחי אדמה לטיגון
200 גרם חטיף בטעם פלאפל
ביצה אחת
חצי בצל מגורד
כפית מלח חצי כפית פלפל כף קמח
מצרכים לצ׳יפס המתנפח:
2 תפוחי. אדמה לטיגון
1 ביצה
כף קורנפלור
2 כפות קמח
כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

מקלפים את תפוחי האדמה ומגררים בפומפיה על החלק הדק (חשוב מאוד לא לגרד בחלק העבה) – סוחטים את תפוחי האדמה כדי להוציא את הנוזלים אני נעזרתי ברשת כותנה.

טוחנים את הביסלי במעבד מזון או מכתש ועלי – מעבירים לקערה את תפוחי האדמה ומוסיפים את הקמח, הביסלי הטחון, האת מלח והפלפל שחור , הבצל המגורד והביצה ומערבבים עד לאיחוד. התערובת יוצאת סמיכה וזה מצויין – יוצרים כדורים קטנטנים עם קפיץ של פלאפל למי שאין שיגלגל בידיים כדורים קטנים. מטגנים בשמן עמוק עד שמשחים יפה, תוך כדי הטיגון נערבב מעט כדי שיצבעו יפה מכל הכיוונים.

מוציאים לרשת טיגון על מנת לשמור על הקריספיות.

לצ׳יפס: חותכים הכי דק שאפשר את תפוחי האדמה לפרוסות

אני נעזרתי במנדולינה.

מערבבים את כל מרכיבי הציפוי עד לקבלת תערובת ֿ(כמו טחינה).

טובלים את הפלחים ומטגנים בשמן עמוק עד שמתנפח ומשחים.

מגישים עם פיתות חמות, טחינה , חומוס,סלט, כרוב או מה שבא לכם

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת