חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית כבדי עוף בצל ובורגול

כבדי עוף בצל ובורגול

קבלו ארוחת צהריים בריאה, מזינה וטעימה והכי חשוב שכל אחד יכול להכין

ושלא נדבר על המרכיבים (5-6 מרכיבים)

לפעמים יש רגעים שאני משתעמם במטבח, אומר לעצמי טוב מה נכין שוב עוף, שוב קציצות, שוב שניצל 

ומרגעים כאלו בדיוק נולדות מנות חדשות… 

אני יורד לקצב, מסתכל בוויטרינה, הופ בא לי כבד עוף,

עולה הביתה ומתחיל פשוט בלי שום תכנון מוקדם..

בהתחלה אמרתי אקח כבדים אוסיף מלא בצל מלא תבלין מעורב ירושלמי, אשים אורז והנה אורז ירושלמי (גם נשמע טוב האמת)

אבל אז תוך כדי צליית הכבד אשתי אומרת לי שבא לה בורגול בכלל,

אז מחשב מסלול מחדש לכיוון הסילאן המלח והפלפל,

ככה ממש נולדת מנה מהשטח,

תזכרו שבסוף אלו המנות הכי טעימות..

טוב אז אחרי חפירות רבות בואו נעבור למתכון:

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

קילו כבד עוף
4 בצלים לבנים חתוכים לקוביות
1 בצל סגול חתוך לקוביות (אל תשאלו למה סתם היה לי בבית)
חצי כוס שמן זית
חצי קילו בורגול
חבילת בצל ירוק חתוכה גס
כף מלח
כפית פלפל שחור
2 כפות סילאן

אופן ההכנה

ראשית צורבים את כבדי העוף באש גלויה כדי להכשיר אותו
לוקחים סיר רחב ושמים חצי כוס שמן זית,
מטגנים את הבצלים היטב עד להזהבה
מוסיפים את גבעולי הבצל הירוק ומטגנים מספר דקות נוספות
מוסיפים את הכבדים,
מוסיפים מלח פלפל וסילאן,
מערבבים הכל יחד ומוסיפים את הבורגול
מערבבים, מוסיפים כוס וחצי מים רותחים
מכסים, מבשלים אש קטנה 15 דקות
בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת