מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית טנזיה חגיגית בכוסות פילו מתכון מיוחד לראש השנה

טנזיה חגיגית בכוסות פילו מתכון מיוחד לראש השנה

מתכונים חגיגיים זה אנחנו!

והפעם קבלו מתכון לטנזיה שמוגשת בכוסות פילו

סופר חגיגי ויפה

והכיף במתכון הזה שכל מה שישאר בסיר תוכלו לאכול עם אורז יום למחרת

לטנזיה השתמשתי בצלי כתף מספר 5 שהוא בשר מאוד נוח לעבודה ונימוח

דבר נוסף שהקפדתי זה להכין את הכל קצוץ דק כדי שיהיה אלגנטי בכוסות הפילו

#בשיתוף שמרית

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

1 חבילה בצק פילו מצונן ״שמרית״
קילו כתף מספר 5 חתוך לקוביות קטנטנות
3 כפות שמן זית
3 בצל סגול קצוץ
ראש כרפס קצוץ דק דק
4 גבעולי סלרי קצוצים דק
כפית פלפל גרוס
6 משמשים קצוצים
4 שזיף קצוץ דק
חופן צימוקים בהירים
4 תאנים יבשות קצוצות
חופן אגוזים
כפית מלח
כפית כורכום (אפשר זעפרן במקום)
כפית קינמון
קוביית דלעת קצוצה דק
2 כפות סילאן
ספריי שמן זית
שקדים מולבנים קלויים לקישוט
רימונים טריים לקישוט

אופן ההכנה

בסיר סוטאג׳ רחב שמים 3 כפות שמן הזית, מוסיפים את בשר הכתף ,
מוסיפים פנימה את הבצלים ומטגנים.
כשהבצלים הופכים שקופים מעט מוסיפים את ראש הכרפס וגבעולי הסלרי ומטגנים היטב.
מוסיפים מים לכדי כיסוי מכסים ומבשלים במשך שעה ורבע (הבשר קצוץ מאוד ועבר טיגון לכן הבישול יחסית יהיה קצר, אם אתם שמים חתיכות יותר גדולות תבשלו עוד קצת).
לאחר שהבשר מעט התרכך מוסיפים את הפירות היבשים והאגוזים
מוסיפים את התבלינים והסילאן מערבבים מעט מכסים ומנמיכים את האש מבשלים לשעה נוספת עד ריכוך מלא ויפה .
20 דקות לפני הסוף תוסיפו את הדלעת הקצוצה פנימה תנו ערבוב קל ומאותו רגע לא נוגעים בסיר
לאחר שהתבשיל מוכן מקשטים עם שקדים מולבנים קלויים.
לכוסות הפילו:
מחלקים את דפי הפילו לקוביות שוות
מסדרים 4 או 5 דפים אחד על השני כאשר מתיזים שמן זית בכל צד
(אפשר גם למרוח בעזרת מברשת) – ראו בסרטון
מסדרים בתבנית שקעים או בתבניות קאפ קייקס
מכניסים לרבע שעה לתנור 180 מעלות עד שמזהיב
מגישים את בשר הטנזייה בכוסות הפילו
מקשטים ברימון טרי ובשקדים
שיהיה בתאבון
וחג שמח

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת