מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית טורטליני דרוזי במילוי לאבנה וזעתר ברוטב חמאה, זעתר טרי ולימון

טורטליני דרוזי במילוי לאבנה וזעתר ברוטב חמאה, זעתר טרי ולימון

רגע לפני שאתם בורחים, יש לי משהו לומר לכם:

אם חלמתם פעם להכין טורטליני או פסטה

ולא היה לכם אומץ או כוח לבצק, מכונות פסטה, רידודים וכל הבלאגן

אז יש לשימרית פיתרון!

בצק פסטה מצונן ומרודד שמשיגים במקררים בכל סופר ליד החמאות

הוא בצק עשיר בחלמונים ונוח לעבודה,

פשוט מוציאים מהמקרר ומתחילים לעבוד

    #בשיתוף שמרית

    מידע

    דירוג מתכון

    0.0/5

    שתפו

    בצק פסטה מצונן ומרודד של שמרית
    למילוי:
    100 גרם לאבנה עיזים
    100 גרם ריקוטה
    50 גרם גבינת תבור
    חצי כפית מלח
    חצי כפית פלפל שחור
    כפית תבלין זעתר
    לרוטב:
    100 גרם חמאה חתוכה לקוביות
    2 כפות שמן זית
    מיץ מחצי לימון
    5 שיני שום פרוסות
    2 גבעולי זעתר טרי
    צרור פטרוזיליה קצוץ
    50 גרם פרמזן מגורדת

    אופן ההכנה

    מערבבים את כל חומרי המילוי ומעבירים בשק זילוף,
    קורצים עיגולים בעזרת רינג
    במרכז כל עיגול מזלפים מתערובת הגבינות ומורחים בשוליים מעט מים
    מקפלים לחצי וסוגרים לטורטליני
    (ראו דוגמא בסרטון)
    מבשלים את הטורטליני 6 דקות בסיר עם מים רותחים וכפית מלח
    במחבת שמים חצי מכמות החמאה ושמן הזית, מטגנים קלות את השום ומוסיפים זעתר טרי (נזהרים שלא ישרף)
    סוחטים פנימה חצי לימון שיעצור את הטיגון ומוסיפים את הפטרוזיליה
    מוסיפים מצקת אחת של מי פסטה מתבלים במלח ופלפל ומנמיכים את האש.
    מוסיפים את החמאה שנשארה, מערבבים, מוסיפים את הפרמזן
    וזה השלב להוסיף את הטורטליני ממש 2 דקות בתוך הרוטב אש נמוכה שהחמאה לא תישבר ותהפוך לשמן

    מגישים חם
    ובתאבון

    {{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
    {{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
    {{ options.labels.newReviewButton }}
    {{ userData.canReview.message }}

    מתכונים נוספים

    ברוכים הבאים למערכת

    ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

    ברוכים הבאים למערכת