חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית טורטיה קורנביף

טורטיה קורנביף

שנייה לפני שנתגעגע לחמץ

זו ההזדמנות נהדרת להכין טורטייה פסיכית שלא תשכחו את הטעם שלה בכל החג

הכנתי ‎טורטייה עם קורנביף ובצל מטוגן

בתיבול סריאצ׳ה

וביצת עין מעל

מה אני אגיד לכם זה החלום

וגם שימו לב זו מנה עם הרבה חלבון

אז רוצו להכין..

#בשיתוף טירת צבי

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

חבילת קורנביף דקניקים טירת צבי
ביצה
מיונז
חרדל הולנדי
חסה
עגבניה
חמוצים
בצל לבן 1
טורטיה
כף רוטב סריאצ׳ה
כף שמן זית
חופן בצל ירוק

אופן ההכנה

במחבת שמים מעט שמן זית ומטגנים כ-3 דקות את הבצל עד שישחים מעט
מוסיפים את הקורנביף וקצת בצל ירוק ומקפיצים עם מעט סריאצ׳ה
כ-3 דקות עד שזה מעט נחרך
‎⁠מחממים על מחבת טורטיה ובמקביל מכינים ביצת עין,
‎⁠מניחים טורטיה על נייר אפייה או נייר פרגמנט,
‎מורחים מיונז וחרדל
מוסיפים חסה , את הקורנביף החם, עגבניה חמוצים ובצל ירוק טרי או כל מה שאוהבים
‎מוסיפים את הביצת עין ומגלגלים
מגישים חם ,

⁠בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת