#בשיתוף משק צוריאל
חגיגת שבועות בפתח ומשק צוריאל השיקו את המהדורה החדשה לגבינות גאודה ואיבריקו
אז הכנתי לכם תחתיות בצק פילו במילוי חמאת עיזים ואיברקו בתנור ובטופינג סלמון מעושן,
עם סוגי השמנות החדשות של משק צוריאל
אז קבלו את המתכון…
#בשיתוף משק צוריאל
חגיגת שבועות בפתח ומשק צוריאל השיקו את המהדורה החדשה לגבינות גאודה ואיבריקו
אז הכנתי לכם תחתיות בצק פילו במילוי חמאת עיזים ואיברקו בתנור ובטופינג סלמון מעושן,
עם סוגי השמנות החדשות של משק צוריאל
אז קבלו את המתכון…
100 גרם גבינת איבירקטו מש צוריאל |
50 גרם חמאת עיזים משק צוריאל |
1 גבינת שמנת בטעם טבעי |
1 גבינת שמנת בטעם שום שמיר |
1 גבינת שמנת בטעם חלפיניו |
חבילת בצק דפי פילו |
400 גרם סלמון מעושן פרוס |
עירית קצוצה |
פלפל שחור |
חלפיניו לקישוט |
ממיסים 50 גרם חמאה
פורסים את דפי הפילו וחותכים לקוביות
מורחים כל קוביה עם מעט חמאת עיזים מומסת ושמים 5 קוביות אחת מעל השנייה שתי וערב
מכניסים כל שכבת קוביות לתבנית שקעים או לתבניות מאפינס
מגרדים כמות נדיבה של גבינת איבירקו על הבצק
מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות כ-15 דקות או עד שמשחים
מוציאים ונותנים לתחתיות להתקרר.
לוקחים פרוסת סלמון מעושן ומורחים באחד מטעמי השמנת , מוסיפים עירית קצוצה ומעט פלפל שחור חוצים לאורך
ומגלגלים בעדינות ליצירת מעין פרח סלמון ממולא גבינה (ראו בסרטון)
מניחים בתוך תחתיות הפילו
חוזרים על הפעולה עם שאר טעמי השמנות
ויש לכם טאפסים מושלמים לאירוח
בתאבון