חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית טאפאסים של בצק פילו, סלמון מעושן וגבינת שמנת

טאפאסים של בצק פילו, סלמון מעושן וגבינת שמנת

#בשיתוף משק צוריאל

חגיגת שבועות בפתח ומשק צוריאל השיקו את המהדורה החדשה לגבינות גאודה ואיבריקו

אז הכנתי לכם תחתיות בצק פילו במילוי חמאת עיזים ואיברקו בתנור ובטופינג סלמון מעושן,

עם סוגי השמנות החדשות של משק צוריאל

אז קבלו את המתכון…

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

100 גרם גבינת איבירקטו מש צוריאל
50 גרם חמאת עיזים משק צוריאל
1 גבינת שמנת בטעם טבעי
1 גבינת שמנת בטעם שום שמיר
1 גבינת שמנת בטעם חלפיניו
חבילת בצק דפי פילו
400 גרם סלמון מעושן פרוס
עירית קצוצה
פלפל שחור
חלפיניו לקישוט

אופן ההכנה

ממיסים 50 גרם חמאה
פורסים את דפי הפילו וחותכים לקוביות
מורחים כל קוביה עם מעט חמאת עיזים מומסת ושמים 5 קוביות אחת מעל השנייה שתי וערב
מכניסים כל שכבת קוביות לתבנית שקעים או לתבניות מאפינס
מגרדים כמות נדיבה של גבינת איבירקו על הבצק
מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות כ-15 דקות או עד שמשחים
מוציאים ונותנים לתחתיות להתקרר.
לוקחים פרוסת סלמון מעושן ומורחים באחד מטעמי השמנת , מוסיפים עירית קצוצה ומעט פלפל שחור חוצים לאורך
ומגלגלים בעדינות ליצירת מעין פרח סלמון ממולא גבינה (ראו בסרטון)
מניחים בתוך תחתיות הפילו
חוזרים על הפעולה עם שאר טעמי השמנות
ויש לכם טאפסים מושלמים לאירוח
בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת