אז שנייה לפני המתכון אספר לכם סיפור עלי כילד, כל שבת אבל כשאני אומר כל שבת אז אני מתכוון גם בימים שהיה בחוץ ׳סחוניה דל׳ מות׳ היה חמין בבית היינו יוצאים לגן הפעמון, לגן הורדים, למפלצת עם הסיר ואוכלים , אמא שלי היתה המכינת חמין מספר אחת בארץ ואני לא אומר את זה בגלל שזו אמא שלי, כולם היו שואלים איך יצא לך צבע כזה.. פעם אחת היינו בנופש בטבריה אמא שלי הכינה את אותו חמין שמה על הפלטה כהרגלה, רגע לפני שיושבים לאכול החמין לא אותו צבע לא אותו מרקם מן הון להון כנראה שדודה עליזה הוסיפה בלילה מים לחמין כי פחדה שישרף, אל תשאלו איזה מריבה וצעקות היו שם 😂
מה אני הפקתי מכל הדבר הזה שאי אפשר לשכוח זה שלא מוסיפים מים לחמין!
תתחילו עם מים עד למעלה ומרגע שהוא עובר לפלטה אל תגעו בו, מקסימום שתעשו זה לשים נייר כסף בין הסיר לפלטה כדי שלא תהיה רתיחה חזקה אלא רק ביעבוע קל על הפלטה והטיפ השני זה סיר עבה
מתחילים…