מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית חטיפי מפרום נאצ׳יטוס במילוי בשר (מפרום מקסיקני)

חטיפי מפרום נאצ׳יטוס במילוי בשר (מפרום מקסיקני)

מצאתי לכם את החטיף טלויזיה המושלם,

הוא מושלם כפי שהוא אבל קבלו שידרוג שיפתיע אתכם 

חטיפי מפרום נאצ׳יטוס במילוי בשר 

זה למעשה מפרום שהשכבות שלו מורכבות מנאצ׳יטוס ברביקיו ונאצ׳יטוס טבעי מטוגנות עם פירורי לחם ושומשום

יצאו לי כ-60 יחידות מתוכם אכלתי 20

אי אפשר להפסיק לאכול זה כמו גרעינים

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

2 חבילות נאצ׳יטוס בטעם ברביקו ובטעם טבעי
600 גרם בשר טחון
1 בצל סגול קצוץ דק
צרור פטרוזיליה קצוצה
רבע צ׳ילי חריף קצוץ
שן שום כתושה
כפית גדושה מלח
חצי כפית פלפל שחור
כף שמן זית
2 כפות סרירצ׳ה (למי שאוהב חריפות עדינה מי שלא אוהב יכול לוותר)
שמן עמוק לטיגון
חבילת פירורי לחם
כוס שומשום
3 ביצים טרופות

אופן ההכנה

בקערה שמיםמ בשר הטחון, בצל סגול, פטרוזיליה, צ׳ילי חריף, שום, מלח, פלפל, שמן זית וסרירצ׳ה ומערבבים היטב.
קורצים כדורים קטנטנים
לוקחים פלח אחד של החטיף הטבעי ופלח אחד של הברביקיו, שמים בזהירות כדור בשר ביניהם ומועכים מעט.
חוזרים על הפעולה עם שאר החטיף והבשר.
מכינים 2 קערות,
בקערה אחת 3 ביצים טרופות עם מעט מלח
ובקערה שנייה פירורי לחם ושומשום
טובלים את ה״מפרום״ בביצה ואז בפירורי הלחם
מטגנים במחבת עם שמן עמוק כ- 2 דקות כל צד או עד שמזהיב
מוציאים לרשת טפטוף

מגישים באהבה
עם רוטב או מתבל שאוהבים
ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת