מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית הקציצות הקטנות בעולם (קציצות בקר עם אפונים שילדים אוהבים)

הקציצות הקטנות בעולם (קציצות בקר עם אפונים שילדים אוהבים)

אלו הקציצות הקטנות בעולם

והילדים שלכם הולכים להשתגע מהן

כי מה לעשות העין אוכלת לפני וחייבים להיות יצירתיים ולחדש לילדים.

כדי להמחיש כמה קטנות הן יצאו

תדמיינו 6 קציצות על כף

יצאו 121 מיני קציצות מחצי קילו בשר טחון

בקיצור סיר שהוא חלום

מידע

דירוג מתכון

5.0/5

שתפו

חצי קילו בשר טחון
בצל לבן מגורד
2 שיני שום כתוש
כף מלח
כפית פפריקה
כפית ראס אל חנות
כפית כמון
חצי כפית פלפל שחור
ביצה אחת
– כוס פירורי לחם לבנים או כוס קמח מצה
2 כפות שמן זית
רבע כוס מים
לרוטב:
שקית אפונה עדינה קפואה
2 בצלים קצוצים דק דק
4 גבעולי סלרי קצוצים דק דק
4 כפות שמן זית
כף פפריקה גדושה
כוס וחצי מים רותחים
2 כפות גדושות רסק עגבניות
כפית מלח, כפית ראס אל חנות, חצי כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

בקערה מערבבים היטב את כל מצרכי הקציצות עד לאיחוד
יוצרים כדורים הכי קטנים שאתם יכולים בגודל מטבע עשרה שקלים (אמורים לצאת כ-100 קציצות) ומגלגלים בעזרת ידיים רטובות.
בסיר סוטאג׳ רחב שמים 4 כפות שמן זית, מטגנים את הבצל והסלרי כ-10-12 דקות
מוסיפים כף פפריקה מערבבים ומנמיכים את האש.
בשלב הזה מוסיפים את הקציצות ונותנים להם להיטגן כמה דקות על אש קטנה. הפעולה הזאת גורמת לקציצות להיסגר ולקבל את טעמי הבצל והפפריקה,
מידי פעם תנערו את הסיר שהקציצות יקבלו טיגון מכל הצדדים.
בנתיים לוקחים קערה ושמים בה כוס וחצי מים רותחים,
מוסיפים 2 כפות רסק עגבניות, כף ראס אל חנות (של יאבלולו שמבלולו), כפית פלפל שחור, מערבבים היטב ויוצקים מעל הקציצות
(שימו לב שכמות הנוזלים הזאת טובה רק לסיר סוטאג׳ רחב,
אם תעשו בסיר עמוק הקציצות העליונות לא יקבלו נוזלים).
מכסים ומבשלים כ-15 דקות,
לאחר מכן מוסיפים אפונה עדינה (מופשרת) ומבשלים 15 דקות נוספות עם מכסה סגור
(סהכ 30 דקות בישול)
זהו הסיר שלנו מוכן.
תגישו עם אורז
ובתאבון

ספרו לי בתגובות איך יצא לכם

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת