מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית דונאטס מקושטים וצבעוניים עם הילדים

דונאטס מקושטים וצבעוניים עם הילדים

חופש חנוכה 8 ימים אז בין הפסטיגלים להצגות ולים הפחמימות תמצאו זמן לפחמימה נוספת

אירגנתי לכם מתכון מתוק, טעים ומשמין לפעילות מושלמת עם הילדים,

רוצו להכין דונאטס במגוון טעמים וציפויים

#בשיתוף סנו

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

לבצק:
750 גרם קמח
360 מ״ל חלב פושר (מים לגרסא פרווה)
50 גרם שמרים יבשים
150 גרם סוכר
2 ביצים
75 גרם חמאה רכה (שמן קנולה או נטורינה של לגרסא פרווה)
כפית מלח (7 גרם)
תמצית וניל
כף ערק
סוכריות לקישוט
שמן קנולה או סויה לטיגון
נייר אפייה סנו
לציפוי שוקולד בצבעים:
2 חבילות שוקולד לבן או מטבעות שוקולד לבן
טיפה של צבע מאכל שרוצים
לציפוי שוקולד:
2 חבילות שוקולד מריר או מטבעות שולוקד
150 מל שמנת מתוקה 38 אחוז
כפית שמן

אופן ההכנה

בקערת המיקסר שמים את החלב, השמרים, הקמח, הסוכר, הביצה והחלמון
ומפעילים דרגה בינונית 3-5
ברגע שמתחיל להתגבש בצק מוסיפים את החמאה הרכה והמלח
וממשיכים ללוש כ-10 דקות מהירות 3-4 עד שנוצר בצק אחיד ורך.
מעבירים את הבצק לקערה מעט משומנת, מכסים עם ניילון נצמד או כובע ניילון של סנו , מכסים במגבת ומתפיחים בין 40-60 דקות עד הכפלת הנפח.
מוציאים את הבצק מהקערה,
מרדדים את כל הבצק לעובי של כ-2 סנטימטר
(חשוב שהוא יהיה עבה ולא דק)
בעזרת קורצן לדונאטס קורצים עיגולים (למי שאין יקח רינג גדול ורינג קטן)
את השאריות מחזירים לקערה מכסים ומתפיחים עוד כמה דקות מרדדים וחוזרים על הפעולה שוב.
חותכים ניירות אפייה לקוביות ושמים כל דונאטס על קוביית נייר אפייה ,
מכסים בעזרת מפת ניילון ומתפיחים כ-30 דקות נוספות עד הכפלת הנפח
מחממים סיר או מחבת עם שמן עמוק ל-160 מעלות ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה יפה
מוציאים לנייר סופג או לרשת קריספר
לציפויים:
– את השוקולד המריר, השמנת מתוקה והטיפונת שמן שמים במיקרוגל 30 שניות כל פעם מוציאים ומערבבים- חוזרים על הפעולה עד להמסה מלאה.
– את השוקולד הלבן ממיסים בפולסים של 20 שניות כל פעם וערבוב,
לאחר מכן אפשר להוסיף טיפונת שמנת מתוקה כדי שיצא מרקם חלק ויפה,
מוסיפים טיפה של צבע מאכל ומערבבים.
ועכשיו לשלב שהילדים הכי אוהבים:
טובלים כל דונאטס באחד הציפויים ומקשטים בסוכריות וכל מה שאוהבים
בתאבון וחג מואר ושמח

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת