מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית דג קרפיון ברוטב מרוקאי עם פול ירוק טרי

דג קרפיון ברוטב מרוקאי עם פול ירוק טרי

ממשיכים עם מתכוני חג הפסח

והפעם חיברתי מתכון עם 2 מרכיבים עיקריים שהם בעיניי סמלי החג

קרפיון ישראלי טרי

ופול ישראלי טרי

הכנתי דג קרפיון מרוקאי עם פולים אימאללה ואבאלה

בחג הזה במיוחד תקפידו לקנות דגים ישראליים טריים יש בכל מקום,

זה לא כמו פעם שקשה להשיג

וחשוב שתדעו שלקנות דג ישראלי טרי זו תמיכה ישירה בחקלאות שלנו.

בלי קשר קרפיון הוא דג עם טעמים מאוד מיוחדים שכדאי לשים על שולחן ליל הסדר.

בואו למתכון…

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

דג אחד של קרפיון ישראלי טרי חתוך 2 אצבעות לפרוסות
2 פלפל אדום/גמבה חתוך לקוביות
1 פלפל חריף פרוס
חצי כוס שמן
10 שיני שום פרוסות
3 פלפל יבש מתוק נקי מגרעינים וחתוך גס
צרור כוסברה טרייה
קילו פול ירוק טרי קלוף
2 עגבניות בשלות
כף גדושה פפריקה
כפית כמון
כף מלח
חצי כפית קימל טחון
כפית פלפל יבש מתוק גרוס
מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה

בסיר סוטאג׳ רחב נשים את השמן,
נטגן את השום והפלפל החריף,
נוסיף את הגמבות ונמשיך לערבב
נוסיף את הפלפלים היבשים,
נוסיף את התבלינים וננמיך את האש
ניתן לתבלינים להיפתח בשמן כ-10 דקות
לאחר כן נוסיף את העגבניות,
נוסיף 2 כוסות מים, הפולים וחצי מכמות הכוסברה
נכסה ונבשל אש קטנה לוחשת כשעה וחצי
לאחר שעה וחצי נסחט מעט לימון על הקרפיון ונשטוף במי ברז
נייבש ונמליח מעט משתי הצדדים את הדגים
נכניס את הדגים לרוטב ובעזרת כף נשקה אותם שיהיו מכוסים ברוטב
נבשל 15-17 דקות לא יותר

בתאבון
וחג שמיייח

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת