מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית גליליות תפוח אדמה וקבב ברוטב עגבניות - בנינג׳ה גריל

גליליות תפוח אדמה וקבב ברוטב עגבניות – בנינג׳ה גריל

הסיפור של המנה הבאה מתחלק לשניים

אני בכלל תכננתי להכין קבב עטוף בצ׳יפסים דקים שהם כשלעצמם תוספת מושחתת

ככה רק עם קטשופ ומיונז

ואז נישנשתי כמה אחדים והבנתי שאם אני לא נותן להם וורסיה נוספת אני אבוד כי אי אפשר להפסיק לאכול אותם וכבר אכלתי חצי מהכמות ..

אז לקחתי רוטב עגבניות קלאסי לפסטה שמתי בתחתית תבנית עגולה של הנינג׳ה גריל

וסידרתי את הקבבונים העטופים

הוספתי בזיליקום טרי ונולדה לה מנה של גליליות תפוח אדמה עם בשר ברוטב איטלקי.

למעשה זה מפרום איטלקי 😂

בשנייה המאנצ׳ הפך מתוספת למנה עיקרית

לא מבין אנשים שעדיין בשנת 2023 חיים בלי נינג׳ה גריל בבית

זה משנה חיים!

אבל בכל זאת למי שאין אפשר להכין גם בתנור .

יאללה למתכון:

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

קילו בשר טחון צוואר עם שומן
1 בצל
צרור פיטרוזיליה
3 שיני שום
כפית מלח, כפית כמון, חצי כפית פלפל שחור
3 תפוחי אדמה
רוטב עגבניות קלאסי
בזיליקום

אופן ההכנה

לקחתי קילו בשר טחון צוואר עם רמת שומן גבוהה,

קצצתי בצל אחד קטן, קצצתי צרור פטרוזיליה וקצצתי שלוש שיני שום

שמתי את הכל בקערה והוספתי כפית מלח, כפית כמון, חצי כפית פלפל שחור וערבבתי עד לאיחוד.

קיבבתי קבבונים קטנטנים

לקחתי שלושה תפוחי אדמה ובעזרת מעבד מזון של הנינג׳ה פרסתי דק דק

אפשר גם בסכין, אפשר גם במנדולינה העיקר שתפרסו דק.

שמתי על מגש עם נייר סופג ופיזרתי מלח גס.

אחרי 10 דקות התפוח אדמה הציף את המים שבתוכו וגרם לריכוך הפרוסות כך שהפכו להיות גמישות ואפשר לגלגל אותם.

ספגתי את הנוזלים וגילגלתי כל פרוסה סביב קבבון והידקתי.

הנחתי עם הצד של הסגירה כלפי מטה כדי שלא יפתח

סידרתי אותם בסלסלה של האיר פריי, התזתי 2 שפריצים של שמן זית לרבע שעה מצב טיגון באויר חם

(מי שאוכל את זה ישר כנשנוש שישים 20 דקות מי שרוצה לעבור הלאה אז רבע שעה תספיק).

לקחתי תבנית עגולה, שמתי בתחתית רוטב עגבניות שרי קלאסי, הוספתי בזיליקום וסידרתי את הגלילות בצורה יפה. כיסיתי בנייר אלומיניום והכנסתי לנינג׳ה מצב אפיה 180 מעלות 20 דק.

מושלם שאין מילים

זהו בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת