מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית בקלאווה סלמון בקראסט פיסטוק

בקלאווה סלמון בקראסט פיסטוק

זה מתכון שנולד מסלמון טרי

נכנסתי הביתה אשתי אמרה לי ״מאמי קניתי סלמון שלם טרי שלא יכולתי להשאיר אצל הדייג תכין לנו משהו טעים״

אמרתי לעצמי אין מצב שאני מכין כזה סלמון בלי לצלם..

בהתחלה חשבתי על סלמון פשוט בקראסט של פיסטוק אבל היה חסר לי הטוויסט

פישפשתי במזווה ובמקרר ואז בווום !

מהמקפיא מציצות להן איטריות הקדאיף, מול עיניי ניצב לו הנינג׳ה גריל אהובי

אמרתי יאללה מכינים בקלאווה סלמון או כנאפה סלמון או כנאפה קראסט קדאיף, תקראו לזה איך שבא לכם

אבל אני אומר שנולד פה מתכון פצצה..

את המתכון הכנתי בנינג׳ה גריל בדגם הקטן יותר אז התאמתי את גודל הנתח

כמובן שאפשר להכין גם בדגם הגדול / בתנור

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

פילה סלמון שלם
חבילת פיסטוקים
חופן שקדים מולבנים
שערות קדאיף
2 כפות דבש, מחית פיסטוק, מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה

לקחתי  פילה סלמון טרי שלם וחציתי אותו בהתאם לגודל הנינג׳ה

(אם אתם בנינג׳ה גריל הגדול יותר/ תנור רוצו על נתח שלם)

הוצאתי את העור בצורה פשוטה, המלחתי משתי הצדדים.

לקחתי חבילת פיסטוקים וחופן שקדים מולבנים, הוספתי כפית מלח וכפית פלפל שחור, הכנסתי למעבד מזון של הנינג׳ה ונתתי וטחנתי מעט 2-3 פולסים .

לקחתי קערה עם 2 כפות דבש, מחית פיסטוק, חצי כפית מלח, וטיפונת מים ונתתי בערבבת

מרחתי את הסלמון היטב משתי צדדיו טבלתי בפיסטוק והידקתי

לקחתי אטריות קדאיף וליפפתי סביב הסלמון

שימנתי מעט בתרסיס שמן זית מכל הכיוונים

הכנסתי לרשת של ה״איר פריי״, הפעלתי על מצב איר פריי 180 מעלות – 17 דקות

הגשתי עם פיסטוקים מלמעלה וזה יצא פשוט חלוםםם

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת