מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית ביצי דגים (ביצי קרפיון) ברוטב מרוקאי נדייייר

ביצי דגים (ביצי קרפיון) ברוטב מרוקאי נדייייר

ביצי דג קרפיון ברוטב מרוקאי עם חלה

זה אחד הביסים הכי טעימים בעולם באחריות!

איפה הבעיה , שלא תמיד קל להשיג אותם,

אז תדעו שמאמצע חודש פברואר ועד סוף אפריל ניתן להשיד אותם בשפע איך אתם שואלים?

אתם מגיעים לדייג שלכם מחפשים את הקרפיון השלם הישראלי

אתם כבר לבד תראו את הבטן שלו שמנה

בפנים מחכים לכם הביצים,

אני יודע שהמון דייגים שומרים ללקוחות שלהם וכולם מקפיאים ושומרים לפסח אז אתם תתעקשו

ותראו איך הם יוציאו לכם מהכספת.

אני אישית השגתי בקצבים מירושלים ברמלה (זה לא ממומן וחבל חחח) יש להם שם מחלקת דגים בלי שום קומבינה באתי אמרתי לו תפתח תביא לי

וזהו..

עכשיו אחרי שהשגתם קחו מתכון …

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

חצי קילו ביצי דג קרפיון
2 פלפל שושקה
1 פלפל ירוק חריף
5-6 פלפל סודנ חריף י יבש
3 פלפל מתוק יבש
10 שיני שום
חבילת כוסברה
כף אריסה מתוקה
חצי כוס שמן זית
כוס מים רותחים
כף פפריקה מתוקה
כפית כמון
כפית מלח
כפית שאטה

אופן ההכנה

את הביצים מאוד קל לנקות
מסירים בעדינות עם סכין את כל ׳הסחלה׳, החוטים והמעטפת הקרומית
שמים את הביצים לחליטה של 7 דקות במים רותחים ומוציאים למי קרח קרים.
אני שוטף אותם שוב מתחת לברז לוודא שהם נקיים כמו יהלומים.
לרוטב:
בסיר סוטאג׳ שמים את השמן, השום, הפלפלים היבשים והטריים, הכוסברה התבלינים ומכסים
שמים על אש קטנה כ-30 דקות מידי פעם מערבבים
מוסיפים כוס מים רותחים, מכסים ומבשלים כרבע שעה
מוסיפים את ביצי הדגים ומשקים אותם מהרוטב עם כף,
מבשלים כ-30 דקות על אש קטנה
מגישים עם חלה

ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת