מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית ביף וולינגטון בסמארט ליד של הנינג׳ה

ביף וולינגטון בסמארט ליד של הנינג׳ה

הסמארט ליד של נינג׳ה הוא הסיר שיודע לעשות הכל,

אני כל כך אוהב אותו ומכור אליו שאני לא יודע לתאר את זה

לדוגמא הסיר יודע לרכך תפוחי אדמה ב-5-6 דקות לפירה חלק,

עוד דוגמא יש לו מדחום מובנה על הצג הראשי אז יצרתי לכם סרטון

רמת קושי לצאת מהפוך ביום חורפי,

המנה מעט מורכבת אבל רציתי להעביר לכם את היכולות של הסיר

ועל הדרך מי שבא לו מוזמן להכין

זו מנה סופר שווה, והכי חשוב לא צריך סרוויס שלם במסעדה רק אתם והסמארט ליד

בהצלחה

#בשיתוף שריג

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

700 גרם פילה בקר
חבילת בצק עלים
1 ביצה
מלח גס, פלפל גרוס
טימין
120 גרם חזה אווז מעושן פרוס
חרדל הולנדי חלק
לדוקסל פטריות:
3 חבילות פטריות קצוצות במעבד מזון
2 שיני שום
טימין
כפית מלח, כפית פלפל שחור
חצי כוס יין לבן
1 בצל קצוץ דק (אפשר שאלוט)
4 כפות שמן זית
לקרפ:
כוס וחצי קמח
1 ביצה
אבקת צבע תרד טבעי(לא חובה)
רבע כפית מלח
כוס מים
לפירה:
6-7 תפוחי אדמה קלופים, כף מלח, 4 כפות שמן זית, מים של הפירה
לרוטב יין:
שמן זית, כוס יין אדום, כף חומץ בלסמי,

אופן ההכנה

שמים על הפילה בקר מלח ופלפל גרוס מכל הצדדים ומעט שמן זית מפעילים את הסיר מצב צריבה וצורבים את הפילה מכל הצדדים ,
מסירים ומורחים בחרדל הולנדי
שמים בסיר שמן זית וזורקים אליו את הפטריות הקצוצות.
מוסיפים מלח, פלפל, טימין, יין לבן ומערבבים כל הזמן עד שכל הנוזלים מתאדים והדוקסל הופך לצבע שחור.
בקערה מערבבים את כל חומרי הקרפ לתערובת דלילה ומכינים 2 קרפים עבים ויפים.
פותחים ניילון נצמד, שמים 6 חתיכות חזה אווז מעושן, מסדרים עליהם את הדוקסל פטריות, מניחים את פילה הבקר
מגלגלים ומהדקים היטב ושמים למנוחה של 20 דקות לפחות במקרר.
מוציאים מהמקרר פורסים על שיש מעט מקומח בצק עלים,
מרדדים מעט מניחים מעל את הקרפים ואת פילה הבקר ששמנו במקרר
ומגלגלים הכל יחד וסוגרים את הפינות.
מורחים בחלמון של ביצה
לוקחים עוד בצק עלים שנשאר ועם גלגלת יעודית יוצרים את הרשת המהממת
למי שאין שיעשה פסים שתי וערב
מניחים על המאפה ומהדקים מורחים בעוד ביצה
מפזרים מלח גס וטימין
מכניסים למצב אפיה כ-35 דקות 180 מעלות
ומומלץ לשים מדחום ל-53 מעלות ולדחוף אותו לאמצע הנתח
אחרי אפייה נותנים למאפה לנוח מעט ורק אז חותכים ומגישים

לפירה:
6 דקות מצב סיר לחץ
מים לכדי כיסוי,
מעכתי, הוספתי מלח, שמן זית ומים (ממי הפירה)
ועירבבתי לפירה חלק

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת