מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית בורקס פינוקים חגיגי למורן אישתי לכבוד החזרה לשיגרה

בורקס פינוקים חגיגי למורן אישתי לכבוד החזרה לשיגרה

#בשיתוף משק צוריאל

אחרי חופש גדול מפרך עם הילדים

ועמוס בפעילויות אינטנסיביות בלי שנייה של מנוחה הגיע הרגע הגדול

ה-1 בספטמבר

אז החלטתי לפנק את אשתי בארוחת בוקר כי הכי מגיע לה…

הכנתי לה (וגם לי) בורקס פינוקים מפנק עם כל התוספות שאנו אוהבים בבורקס

לצורך המשימה השתמשתי בגבינה צפתית מעודנת חדשה של משק צוריאל

גם כמילוי לבורקס בשילוב עם פטה עיזים מעודנת, וגם להגשה על סלט טרי ומרענן 

עכשיו מילה על הצפתית, שימו בצד רגע את הצורה המהממת והמגרה  שהיא מגיעה, זו צפתית מעודנת כשמה היא גבינה כיפית קלילה שכיף להוסיף גם במאפים גם בסלטים והתעלפנו ממנה.ֿ

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

מצרכים ל-4 ייחידות בורקס
חבילת בצק עלים מצונן חתוך לקוביות גדולות
200 גרם גבינה צפתית מעודנת משק צוריאל
100 גרם פטה עיזים מעודנת
חצי כפית פלפל שחור
5 ביצים
שומשום
4 מלפפונים חמוצים חתוכים
2 עגבניות פרוסות
טחינה
אריסה
חסה מסולסלת

אופן ההכנה

בקערה מערבבים את הגבינה הצפתית בשילוב עם גבינת הפטה והפלפל השחור.
פורסים בצק עלים על השיש ומחלקים לריבועים בגודל שווה,
מוסיפים כף גדושה מהמלית ומקפלים לחצי בצורת משולש
מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום בנדיבות.
מכניסים לאפייה 190 מעלות כ-20 דקות או עד שמזהיב יפה
פותחים את הבורקס בזהירות (כי הוא מתפורר)
אני פינקתי באריסה, טחינה, חסה מסולסלת, עגבניה וחמוצים אתם יכולים לשים כל מה שאוהבים
מגישים עם זיתים
ובתאבון
חזרה לשגרה שמחה, בריאה ובטוחה לכולם
ושנת לימודים מוצלחת

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת