מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית באנים שחורים ואסאדו מפורק בתפוזים

באנים שחורים ואסאדו מפורק בתפוזים

באנים שחורים ואסאדו בתפוזים זה אומנם המתכון שהכנתי

אבל למתכון הזה יש ערך מוסף!

את המתכון הזה לא אני והמשפחה אכלנו,

בשבוע שעבר היתה לי ולחברותי אפרת ולרחלי זכות גדולה להכין ארוחה שלמה ל-3 זוגות מקסימים של חיילי מילואים ונשותיאם שיצאו לאפטר קצר מהמלחמה ,

רצינו להחזיר להם אפילו במעט על ההקרבה למען מדינתנו

ולתת להם רגע של ביחד, עם אוכל טוב..

אז אני הכנתי באנים ואסאדו,

רחלי הכינה פרגיות ברוטב משגע ואורז

ואפרת הכינה עוגת תפוזים.

הבאנו גם קוקטייל של מוחיטו וודקה

וכמובן מלא מיצים טבעיים של פריגת

והגענו לשלוש בתים שונים לפנק אותם במארז.

היה לנו יום ארוך ומרגש ביוחד…

תודה לפריגת על הזכות לנצל את המקום הזה ואפילו במעט לשמח את האנשים ששומרים ודואגים לנו..

#בשיתוף פריגת

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

מצרכים לבאנים השחורים:
קילו קמח לבן
2 שקית אבקת אפייה (20 גרם)
כוס סוכר לבן (120 גרם)
2 כפות שמרים יבשים (15 גרם)
3 כוסות מים פושרים (650 מ״ל)
4 כפות שמן
2 כפיות חומץ
2 כפיות מלח
כפית אבקת אבץ שחור (פחם)
לאסאדו בתפוזים:
2 קילו אסאדו (רצועות ללא עצם)
ליטר וחצי מיץ תפוזים ובעי של פריגת
חצי כוס סויה
6-7 שיני שום
רבע ג׳ינג׳ר טרי פרוס
כף מלח גס
כפית פלפל שחור גרוס
7-8 גבעולי טימין

אופן ההכנה

במיקסר שמים את המים והשמרים ומערבבים מעט
אחרי כשתי דקות מוסיפים את שאר המרכיבים למעט המלח ומפעילים את המיקסר דרגת מהירות 3-4
ברגע שמתחיל להתגבש בצק מוסיפים את המלח וממשיכים לישה של כ-10 דקות.
מעבירים לקערה מעט משומנת מכסים ומתפיחים כשעה .
לאחר מכן מחלקים לכדורים של 50 גרם כל כדור מוציאים את האויר, צובטים כלפי פנים ומגלגלים לכדור חלק (ראו בסרטון)
שמים כל כדור על נייר אפייה קטן ומתפיחים כ-20 דקות נוספות
מורחים מעט ביצה ומפזרים שומשום.
מרתיחים סיר עם מים ושמים מעליו את הסטרימר אידוי מעץ,
מאדים את הבאנים 12 דקות כל נגלה

לאסאדו:
שמים ברוסטר או בסיר עמוק שמתאים לתנור את רצועות האסאדו, מוסיפים מלח ופלפל מוסיפים את השום הטימין והסויה,
מוסיפים את המיץ תפוזים מכסים בנייר אפייה ומכסה או רדיד אלומיניום ומכניסים לתנור ל-3 שעות 180 מעלות טורבו.
מוציאים ומפרידים לשערות
שמים על מחבת ודרך מסננת מוסיפים את הרוטב המצומצם שנשאר לנו בסיר
מבשלים את זה עוד 20 דקות וזהו יש לכם בשר נהדר.
מגישים עם חסה, צ׳ילי, נבטים, כוסברה, רוטב ומה שאוהבים
ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת