מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
תמונה ראשית באנים פתוחים עם פילה עוף קריספי סטייל kfc

באנים פתוחים עם פילה עוף קריספי סטייל kfc

לחמניות באן מאודות שמתבשלות בתוך סיר במבוק.

לחמניות אווריריות שנאפות על אדים

וזה כזה פשוט להכין אותן בבית

אז קבלו מתכון משוגע לבאנים פתוחים וכייפים,

שהפעם החלטתי להגיש בתוכן פילה עוף סטייל kfc שהשתלב מצויין 

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

מצרכים לבאנים:
קילו קמח לבן
2 שקית אבקת אפייה (20 גרם)
כפית סודה לשתייה
2 כפות שמרים יבשים (15 גרם)
3 כוסות מים פושרים (650 מ״ל)
כוס סוכר לבן (120 גרם)
4 כפות שמן
2 כפיות חומץ
2 כפית מלח
מצרכים לפילה עוף הקריספי:
קילו פילה עוף נקי
חצי קילו קמח
כף גדושה תבלין עוף
כפית אורגנו
כפית מלח
4 ביצים
חצי כוס קרם קוקוס
שמן לטיגון

אופן ההכנה

באנים:
בקערת המיקסר נשים את כל המצרכים, לפי הסדר ברשימת המצרכים ואת המים נוסיף בהדרגה תוך כדי לישה (דרגה 3) עד לקבלת בצק
בדקה האחרונה מעלה את המהירות ל-6-7
ולאחר מכן נתפיח את הבצק כשעה.
לאחר ההתפחה פותחים את הבצק בעזרת מערוך על שיש מקומח, קורצים בעזרת רינג עיגולים
פותחים כל עיגול לצורת אליפסה ומקפלים לחצי (ראו בסרטון).
חותכים מרובעים מנייר אפייה, ומניחים כל באן על ריבוע.
מתפיחים התפחה נוספת של 20 דקות.
למי שאין סיר במבוק לאידוי מדליק את הסמארט ליד או אפילו הסיר אידוי שיש לנינג׳ה כל סטרימר הוא טוב וברגע שרותח מכניסים
כל נגלה לוקחת 12 דקות והלחמניה מוכנה.

לפילה עוף:
– בקערה הראשונה שמים את הקמח, האורגנו והמלח ומערבבים.
– לקערה נוספת שוברים 4 ביצים, מוסיפים את הקרם קוקוס
ו-3 כפות של קמח מהקערת קמח הקודמת וטורפים היטב.
לוקחים כל פילה עוף וטובלים בביצה אחר כך בקמח,שוב בביצה ושוב
בקמח
מטגנים בשמן עמוק ולמי שרוצה לחסוך קלוריות מכניס למצב ״איר
פריי״ בנינג׳ה עם שפריץ של שמן ל-20 דקות עד הזהבה.
מגישים את הבאנים עם חסה, חמוצים, בצל, צ׳ילי חריף
או כל מה שאוהבים
ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת