מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו! מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!
ארוחת הצהריים המושלמת לכל ימות השבוע,
אבל שנייה לפני כן, ראיתם איזה סירים יפים פודאפיל הוציאו
כמו של פעם בעצם לא כמו, אלא פעם, גם סיר יציקת ברזל כבד ואיכותי שמתאים לכל סוגי הכיריים וגם במראה עם עיטורים יפייפים שנותן אווירה אותנטית של בית כיף לאכול מסיר כזה
אז אם אתם רוצים כנסו לאתר של פודאפיל תעשו לכם סל שימו קוד קופון kobi20 ויש לכם 20 אחוז הנחה על כל האתר כולל הסירים, ועל הדרך קחו לכם את המנדולינה הקטלנית הזאת יודעת לחתוך לפרוסות באיזה עובי שרוצים יודעת לחתוך לצ׳יפס לקוביות, ובלי פחד להיפצע פשוט פריט מושלם למטבח.
בקערה שמים את הפרגיות, התבלינים והשמן ומערבבים.
בקערה נוספת משרים את האורז במים מהברז כ-30 דקות ואז מסננים.
מי שאוהב זעפרן בחצי כוס מים רותחים שם את חוטי הזעפרן ומערבב
מחממים סיר עם מים רותחים וכף מלח ומבשלים את האורז כמו פסטה,
7 דקות בדיוק שהאורז יהיה רך ומסננים
מחממים סיר עם שמן וצורבים את הפרגיות כ-2 דקות כל צד (לא צריך שיהיה מוכן ממש).
מסירים את הפרגיות מהשמן מוסיפים פנימה כפית כורכום ומסדרים את תפוחי האדמה על כל התחתית,
מוסיפים את מי הזעפרן,
מנמיכים את האש ומוסיפים חצי מכמות האורז
מחזירים את הפרגיות,
מוסיפים את שאר האורז ומהדקים
עושים חורים עם מקל סושי שישמשו כארובה
מכסים עם נייר אפייה רטוב, מגבת דקה ומכסה
ומבשלים על הגז כ-40 דקות אש קטנה
מגישים באהבה
ובתאבון