קבלו מתכון 90-60-90
90 אחוז פוזה
60 אחוז עבודה(בתאכלס 5 דק עבודה)
90 אחוז טעם
עכשיו תקשיבו כמה שזה קל…
קבלו מתכון 90-60-90
90 אחוז פוזה
60 אחוז עבודה(בתאכלס 5 דק עבודה)
90 אחוז טעם
עכשיו תקשיבו כמה שזה קל…
לוקחים שוקיים ומורידים קצת מהעצם.
לוקחים סלרי, מנקים מחוטים וחוצים לחצי.
לוקחים ארטישוק ירושלמי (עדיף את הזן של הדקים יותר) ופרוסות לימון
מחברים כל שוק עוף לסלרי, קסביה ולימון קושרים עם חוט
בסיר סוטאז׳ נשים 2 בצלים פרוסים, 15 שיני שום פרוס, לימון אחד קלוף ופרוס
נסדר מעל את השוקיים הקשורים .
לרוטב: בקערה נשים כף חרדל דיז׳ון- גרגירים (גם אם אתם לא אוהבים חרדל תעשו בכל זאת תסמכו עליי) ,כף מלח, כפית כורכום, כפית פלפל שחור, כוס שמן זית ומערבבים.. יוצקים מעל העופות.
לאותה הקערה נוסיף כוס וחצי מים (שלא נפספס את הטעמים שנשארו בקערה) וניצוק גם אותם לסיר.
נבשל עם מכסה סגור אש בינונית 20 דקות ועוד 40 דק אש קטנה לאחר מכן מעבירים לתנור שחומם ל180 מעלות עד להשחמה ויש לכם מנה חגיגית וטעימה
בתאבון