זה מתכון חזרה ללימודים,
מתכון קליל ומושלם לחזרה לשגרה ,
ארבעה מרכיבים בלבד, כמה דקות עבודה
ויש לכם סמבוסק קריספי, גבינתי וטעים.
מתאים גם לקופסת האוכל של הילדים ,גם לנשנוש אחרי בית הספר וגם לארוחת ערב קלילה
#בשיתוף משק יעקבס
מניחים טורטייה על קרש חיתוך.
במרכז שמים כף נדיבה מרוטב הפיצה.
מוסיפים כמות יפה של גבינת גאודה.
מקפלים קצה אחד ומורחים בביצה טרופה, מקפלים את הקצה השני ומורחים בביצה, ואז גם את הקצה השלישי עד שנוצר משולש סגור.
טיפ: תצבטו את הקיפולים ותהדקו ככה הטורטייה לא תיפתח לכם
מפזרים מעל שומשום.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל־200 מעלות כ־20 דקות, עד שהטורטייה זהובה וקריספית.
מגישים עם ירקות וביצים קשות
וזהו – סמבוסק גבינה חלומי תוך רגע 🎉
בתאבון