אז הצטרפתי לנבחרת של משק יעקבס,
כל כך הרבה גבינות משגעות וטעימות שאפשר להשתגע,
אז למתכון הראשון בחרתי בפטה עיזים, זה לא סוד שזו אחת הגבינות האהובות עלי
מרקם חלומי מליחות מעודנת וטעימה
ובשילוב עם עגבניות זה כבר עולם
אחר אז קבלו מתכון שכל אחד יכול להכין בלי מאמץ
לבראנצ, לאירוח או סתם לארוחת ערב קלילה
#בשיתוף משק יעקבס
בקערה מערבבים את הפטה, גבינת השמנת, הביצה, המלח, הפלפל והאורגנו טרי
פורסים על השיש דף פילו מורחים בחמאה שממיסים 30 שניות במיקרוגל,
שמים עוד דף בצורה אנכית ככה 6 דפים לייצר עיגול גדול שיהיה אפשר לקפל אחר כך
לוקחים תבנית עגולה , איזה שיש לכם זה באמת לא משנה ,
שמים במרכז ומתחילים לקפל את השוליים כדי לייצר מסגרת
מניחים את דפי הפילו בתבנית ומעבירים את תערובת הגבינות לאמצע ומסדרים כך שיהיה בצורה אחידה עד הדפנות.
חותכים את עגבניות השרי לחצי,
מסדרים את העגבניות בצורה מעגלית עד המרכז, שמים מעט מלח גס על העגבניות ,
מזלפים טיפונת שמן זית על העגבניות.
מוסיפים כמה עלי אורגנו טרי,
מורחים ביצה בשוליים ומקשטים בשומשום,
מחממים תנור ל- 180 מעלות,
מכניסים את הגאלט ל-35-40 דקות
בתאבון