תמונה ראשית מקלובה טלה אמיתית טעימה ויחסית פשוטה להכנה

מקלובה טלה אמיתית טעימה ויחסית פשוטה להכנה

מקלובה טלה של החיים,

מתכון סופר טעים ומיוחד ששווה את ההשקעה

ארוחה לכל המשפחה! 

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

15 יחידות צלעות טלה לא מקוצבות
1 בצל גדול חתוך לקוביות
4 גזרים מגורדים
1 חציל פרוס
1 ראש כרובית קטנה פרוסה
1 קישוא גדול פרוס לאורכו
2 תפוחי אדמה פרוסים לעיגולים
2 גזרים חתוכים לפרוסות עבות לאורכם
קילו אורז עגול
2-3 עגבניות פרוסות עבה
4 כפות שמן זית
כף מלח
כפית פלפל שחור גרוס
6-7 חוטי זעפרן (למי שאין שילך על חצי כפית כורכום)
4 כפות סילאן
נייר אפייה רטוב
שמן לטיגון

אופן ההכנה

מתחילים בלצרוב/ לטגן קלות את הירקות החציל, הקישוא, הכרובית, הגזר ותפוחי האדמה, מחממים מחבת עם מעט שמן וצורבים את הירקות עם מעט מלח ופלפל עד שטיפה משחימים (לא חייב טיגון מלא כי זה הולך לבלות כל הלילה בתנור).
צורבים גם את צלעות הטלה עם מלח ופלפל עד להשחמה קלה.
לאורז:
מחממים סיר עם מים חמים ומבשלים קילו אורז עגול ממש כמו שמבשלים פסטה,
7 דקות בדיוק עם כף מלח , אחר כך מסננים.
במחבת שמים 4 כפות שמן זית ומטגנים היטב את הבצל והגזר המגורד,
מוסיפים סילאן את המלח והפלפל ומסירים מהאש.
מחברים את האורז עם הגזר והבצל ומוסיפים פנימה מי זעפרן
(שמים ל-10 דקות כוס מים רותחים עם כמה חוטי זעפרן)
מערבבים את התערובת ומתחילים בבניית המקלובה.

בסיר שמים נייר אפייה שמעט הרטבנו ,
מרפדים היטב ושמים מעט שמן זית
ומתחילים בהכבה- מניחים את תפוחי האדמה, אורז, צלעות ,אורז, כרובית, אורז, קישוא וגזר אורז, חציל עגבניות, אורז, כיסיתי בעוד נייר אפייה רטוב
מכניסים לתנור 160 מעלות 30 דקות
ואז 110 מעלות כל הלילה אפשר עד 12 שעות בכיף אל תדאגו סמכו עליי
מי שרוצה יכול להכניס ל-180 מעלות 40 דקות ואז 140 מעלות ל-4 שעות זה גם יצא קטלני

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת