חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית לחמה בעג׳ין כשר לפסח

לחמה בעג׳ין כשר לפסח

קבלו מנה אייקונית בגרסה שמיועדת וכשרה לפסח
לרגעים שבא להעיף את המצה עם שוקולד מהחלון…
לחמה בעג׳ין
היא קלילה להכנה וחלומית
והיא סוגרת פינה
מתאימה גם להגשה ככה עם טחינה וגם כמצע לקבב, לשווארמה, למה שבא לכם
כל מה שאתם צריכים זה את הבסיס פיצה לפסח של שמרית
הוא מוכן לעבודה רק לשלוף מהמקרר
#בשיתוף שמרית

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

500 גרם בשר טחון שומני (אסאדו,אונטריב, צוואר)
2 חבילות בסיס פיצה כשר לפסח של שמרית
2 חתיכות גמבה
חצי עגבניה
2 שיני שום
חופן פטרוזיליה
רבע פלפל חריף
רבע בצל סגול
כף רסק עגבניות
כפית רכז רימונים (לא חובה)
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כפית פפריקה
חצי כפית כמון
טחינה להגשה

אופן ההכנה

במעבד מזון שמים את הירקות, התבלינים והרסק ומעבדים כ-10 שניות
שלא יצא טחון מידי,
מוסיפים את הבשר והתבלינים, הרסק והרכז רימונים
ונותנים כמה פולסים לאיחוד
פותחים 2 חבילות של הבצק על השיש ושמים כמות נכבדת של התערובת, מורחים על כל הבצק עד השולים (בתנור הבשר יתכווץ ויווצרו שולים לבד)
מחממים תנור ל-200 מעלות מצב אפייה,
מכניסים ל-20 דקות,
זולפים טחינה ושמים פטרוזיליה
ניתן להגיש על זה קבב או שווארמה

בתאבון
וחג שמח

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת